Nagyon fontos! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
3 napja lázas vagyok, az első napon még csak a láz, de azóta a folyamatos hasfájás, illetve hasmenés is jelen van. A hasam olyan szinten fáj egész nap, hogy egyik gyógyszer sem hat, semmi nem segít, alig birok menni(ha fekszek,úgy jobb). Nem tudom,hogy mitől alakult ki ez az egész, de viszont hüvelygombám van körülbelül 3-4 hónapja, amit nem kezelek...A saját hibámból, most nagyon félek,hogy valami súlyosabb bajom van... Mit gondoltok? 19/l2013. jún. 8. 12:38
1/1 anonim válasza:
Szerintem "csak" benyaltál egy finom vírust! A hasmenéstől fájhat a hasad! Ne vegyél be hasfogót, jobb ha teljesen kijön! Diétázz és pihenj! És ha jobban vagy menj el nőgyógyászhoz, mert kezeltetni kell a hüvelygombát..ha szeretnél a jövőben gyereket, vedd komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!