Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok? Fontos!

Ti mit gondoltok? Fontos!

Figyelt kérdés

Gondoltam hatha van Valakinek tapasztalata!

Mar mult honapban is "vacakolt"amenstruaciom,gyakorlatilag 45napra jott meg,persze voltam dokinal es nm latott semmit,utana kozepidoben eszrevettem az ovus tuneteket,gondoltam,majd most ujra rendesen 28napra jon meg,de meg ma sincs semmi 29.nap!Annyi,hogy a parommal azota egyszer voltunk egyutt ugy,hogy az elejen nem vedekeztunk,tesztelni meg nm teszteltem,mert azt hittem mara megjon,mert folyamatosan olyan erzesem van,mintha meg akarna jonni,ez egesz honapban igy volt csak most erosebb!Elore os koszonom a segítsegeteket!

2013. máj. 27. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Csinálj tesztet és meglátod mi lesz.

Ezt senki nem fogja neked megmondani, hogy van-e bajod vagy nincs?!

Annak is van menszi megjön érzése, aki terhes és annak is, aki nem.

m,i honnan tudjuk, hogy te melyik csoportba tartozol?!

2013. máj. 27. 13:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Lehetsz azért terhes ha pont jokor voltatok együtt..

Szeretnél babát?

mikor voltatok együtt?az együttlét utánn amiből gondolod hogy a baba van 15 napra rá + lehet a teszt.

Vegyél egyet hátha...

2013. máj. 27. 13:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Azt nem irtam 7 hetes vagyok és még mindig mensi szerű érzésem van..tehát erre nem lehet alapozni a teszt a tuti..csinálj egyet nem vesztesz semmit..

2.voltam.

2013. máj. 27. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Mit gondolok? Szerintem ez teljesen mindegy. Akármilyenek is a körülmények, mi nem látunk beléd. A megszakított védekezéssel pedig nem érdemes játsznai, ha gond lenne egy gyerek, mert elég gyakran besikerül mellette. Érdemes tesztet venned és megcsinálnod.
2013. máj. 27. 13:39
 5/12 A kérdező kommentje:

Persze,tudom hogy ti nem tudjatok megmondani,de ilyenkor az ember orul annak is ha valaki segít,leírja esetleg,hogy ő is jart így!,..,

Kedves 2.nagyon koszonom,mindenkepp tesztelek,!Fura,mert a melleim iskisse erzekenyek a hasam meg most is faj,mintha izomlazam lenne,tegnap,meg 100%ra azt hittem ,meg fog jonni!

Nem terveztuk meg a babat,de ha jonne,orulnenk!!!!

Koszonom megegyszer!

2013. máj. 27. 13:41
 6/12 Kerria ***** válasza:

Valakinek elsőre sikerül, és ha épp jókor voltatok együtt akár esélyes is lehet a baba. Viszont ha rendszertelen a mensid, az is tud ilyen tüneteket produkálni.

Ahogy többen is írták, tesztelj, és meglátod! Ha már meg kellett volna jönnie, akkor a teszt megmutatja mi a helyzet!

2013. máj. 27. 13:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek,ha addig nem jon meg:-)
2013. máj. 27. 17:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Na teszteltél?
2013. máj. 28. 10:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen,de egyelore negatív,baaar ha nagyon eroltetem a szemem,akkor .....nm tudom lehet korai volt?!
2013. máj. 28. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Na most én is így vagyok vele,ha nagyon erőltetem a szemem mintha látnék valamit,de nem is tudom,nem hiszek benne,mert ha terhes lennék,akkor már majd nem a 12.hétben járnék úgy hogy annak a tesztnek már nagyon pozinak kéne lennie,bár rosszulléteim meg reggelente vannak.Bár most éreztem ebben a hónapban p.é.-ést úgy hogy reménykedem hátha. Szerintem ha nem jön meg akkor egy hét múlva is rá érsz tesztelni vagy vasárnap,addigra biztos eredményt kapsz úgy hogy várj nyugodtam sok sikert :)
2013. máj. 29. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!