Ti mit gondoltok? Fontos!
Gondoltam hatha van Valakinek tapasztalata!
Mar mult honapban is "vacakolt"amenstruaciom,gyakorlatilag 45napra jott meg,persze voltam dokinal es nm latott semmit,utana kozepidoben eszrevettem az ovus tuneteket,gondoltam,majd most ujra rendesen 28napra jon meg,de meg ma sincs semmi 29.nap!Annyi,hogy a parommal azota egyszer voltunk egyutt ugy,hogy az elejen nem vedekeztunk,tesztelni meg nm teszteltem,mert azt hittem mara megjon,mert folyamatosan olyan erzesem van,mintha meg akarna jonni,ez egesz honapban igy volt csak most erosebb!Elore os koszonom a segítsegeteket!
Kedves utolso,hogy vagy?Mi lett Veled?
Nekem sajnos megjott,baar eleg fura es keves volt,de ma is meg az 5.napon barnazom,nm tudom mi lehet a baj!Viszont rendesen vereztem is,szoval baba biztos nincs,.
Kedves kérdező!
Nagyon sajnálom, a talán, mintha látnád-ból nagyon reménykedtem,hogy pozitív lett a teszted, így csalódtam bár gondolom nem jobban mint Te :D
Ne aggódj, ne csüggedj! Türelmet és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!