Mit tegyek? Dől belőlem a vér.
Figyelt kérdés
Tehát kezdjük ott,hogy május 22-én jött meg először. Ma meg másodszor,ugye egy héttel előtte mielőtt kéne. Érzem,hogy amikor leülök,vagy tüsszentek egyet kijön belőlem,és nagyon rossz érzés. Mit tegyek? Van ott lent betét és wc papír is. Ja és 11 és fél éves vagyok.
11L
2013. jún. 12. 19:56
11/15 anonim válasza:
Nappalra is használj éjszakai betétet ha nagyon erős a menstruációd.
12/15 anonim válasza:
Jah, ismerős. Ezért gyűlöltem a betétet, mert ott mindig éreztem, hogy éppen egy oltári nagy adag cucc hömpölyög lefele.
A betét és WC papír hülyeség. Ha annyira erős a vérzésed, használj nagyobb betétet. Vagy tampont.
13/15 A kérdező kommentje:
Tampont nem fogok! Nagyon nagy szárnyas betétet használok,de még így is érzem amikor folyik.
2013. jún. 13. 18:39
14/15 anonim válasza:
Persze hogy érzed, a betét már a legvégén fogja meg a vért. Akkor nem éreznéd, hogy folyik le, ha már benn megfogná valami.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Úgy érzem lassacskán el fog állni.
2013. jún. 13. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!