Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap óta barna váladék ürül...

Tegnap óta barna váladék ürül belőlem! Lehet az eseményutáni tablettától?

Figyelt kérdés

Külföldön voltunk a párommal és május 12-én az aktus után az óvszer lecsúszott a páromról és bennem maradt (a mai napig nem értem, hogy ez hogy történhetett meg). Teljesen ki voltam készülve, ezért vettem egy eseményutáni tablettát és hétfőn (05.13) délután bevettem.

Tegnap enyhe rózsaszínes folyás után, átváltott barnásra a hüvelyváladékom. A peteérésem is most volt. Lehet összefüggés?

Május 10-én volt a ciklusom utolsó napja.

2013. máj. 21. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Én egyszer vettem be ilyesmit utána 2 hétig véreztem.
2013. máj. 21. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
ilyen eset volt mar velem is. mert mikor te beveszed az esemeny utanni tablettat akkor a kovetkezo 1 hetben megkell h jojjon a havi bajod megegyszer vagy ha nem akkor olyan hasonlo verzes jelentkezik meg mind a menstruacio. ez total normalis dolog. szerintem ez miatt neked nem kell aggodnod. de ha megakarsz nyugodni akkor menj el nogyogyaszhoz, de csakis a magad nyugtod miatt.
2013. máj. 21. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!