Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Dől belőlem a vér.

Mit tegyek? Dől belőlem a vér.

Figyelt kérdés

Tehát kezdjük ott,hogy május 22-én jött meg először. Ma meg másodszor,ugye egy héttel előtte mielőtt kéne. Érzem,hogy amikor leülök,vagy tüsszentek egyet kijön belőlem,és nagyon rossz érzés. Mit tegyek? Van ott lent betét és wc papír is. Ja és 11 és fél éves vagyok.

11L

2013. jún. 12. 19:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos, van akinek az első napok ilyenek. Nekem is ilyen volt és emellett nagyon durván görcsöltem is. Vastag betét, ennyit tudsz tenni.
2013. jún. 12. 20:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Oké.Köszönöm.Privát üzenetben kérdezhetnék még?
2013. jún. 12. 20:06
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
Az első napok már csak ilyenek. Az éjszakai betét simán elkell az első napokra, van hogy kétóránként cserélem, vagy sűrűbben. Mást nem tudsz tenni. Ha vérzés közben sportolsz, mondjuk futsz egy kicsit, hamarabb elmúlik, de arra az időre még több jön.
2013. jún. 12. 20:06
 4/15 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a tampont!!Egyszer ugyis meg kell tanulnod.Bár én is megtanultam volna hamar... 20 évesen küzködtem ezzel..:/ ha ki szeretnéd próbálni,és szükséged lenne egy pár tanácsra nyugodtan irj nekem privát üzenetet! :)
2013. jún. 12. 20:07
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, kedves, beletelik egy időbe míg rendszeressé válik. Van úgy, hogy kimarad, van, hogy hamarabb megjön, míg a hormonok rendeződnek, a lényeg, hogy betét mindig legyen nálad, hogy ne érjen kellemetlenség.
2013. jún. 12. 20:09
 6/15 A kérdező kommentje:

#2:Köszönöm.Ma pont volt kettő testnevelés óra,lehet,hogy ezért jött ilyen sok.

#3:Köszönöm.Nem próbálom ki.

2013. jún. 12. 20:10
 7/15 A kérdező kommentje:

Bocsánat:

2013. jún. 12. 20:11
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó!Nem is azt kérdeztem miért jött későn,mert avval tisztába vagyok.Azt kérdeztem mit csináljak,hány óránként cseréljem..stb.
2013. jún. 12. 20:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez normális, nekem is ez szokott 2. napon lenni. Ömlök, és olyankor hányni is tudnék magától az érzéstől.

Vastag betét, és cseréld 2-3 óránként. Sajnos a tampon jobb lenne, mert az rögtön felszívja, de ne használj még. :)

2013. jún. 12. 20:46
 10/15 gömbicica ***** válasza:
39%

szia :-)

kedves hozzászólók. sok mindenben igazat adok Nektek, DE!!!!

a kérdező egy 11 és fél éves kislány, akinek valószinüleg van Édesanyja!!!!!! És remélhetőleg figyel a kislányára. remélhetőleg!! talán Kedves kérdező, Te nem vagy bizalommal felé?

Negativ rossznak beállitani magát a menstruációt nem igazán üdvös dolog.

Ez a későbbiekben, kamaszkor, nővé válás, párkapcsolat,gyermekvárás, anyaság idején komoly lelki traumákat lokozhat!!!!

Ezzel a kérdéssel nem kéne ilyen egyszerüen bánni.

Kedves 11 és fél éves!!! én javasolnám, hogy keress egy gyermeknőgyógyászt, lehetőség szerint NŐT! Iskolaorvos biztosan tud segiteni. Vagy ha megirod, hogy hol laksz, megpróbálok utána nézni!!!!

Nem természetellenes a nővé válás, hanem egy nagyon szép dolog. Hogy néha fájdalommal, nyüggel, kellemetlenséggel jár, hát Istenem!!!

Kezdetekkor meg egyébként is kiszámithatlan a dolog, nem lehet, mindig betéttel szaladgálni. Megértem!

Tesiórán meg felmentést lehet kérni a tesitanártól.

Tisztában van ő is a lányok biológiájával, nem fogod meglepni kéréseddel.

Nagyon-nagyon sok szeretettel kivánom Neked, hogy a nővé válás csodáját minél kevesebb fájdalommal, problémával éld meg!!

A vérzésed egy tisztulás, egy fészek, az anyaméh tisztulása. Szeretettel gondolj rá, mert az élet forrása.

Vigyázz magadra!!! Üdv. :-)

2013. jún. 12. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!