Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én és a barátom is elkaptunk...

Xhajnicix kérdése:

Én és a barátom is elkaptunk egy gombás megbetegedést a nemi szervünkön. Nem tudjunk honnan, de nem is érdekel minket, csak az, hogy minél hamarabb kigyógyuljunk! Valami gyors módszer?

Figyelt kérdés

2013. jún. 5. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsóhoz csatlakozom én is.
2013. jún. 7. 07:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Mivel mindkettőtöket egyszerre kell kezelni, urológiára vagy a bőr- és nemi beteg gondozóba menjetek el kézen fogva.

Az urológián hamarabb végeztek, én azt választanám, mert az STD-rendelésen 2 hétig tenyésztgetik a kivett váladékokat, és csak utána kezdik el a kezelést.

Egyébként meg honnan gondolod, hogy pont gomba okozza a panaszokat?

Érdekelhetne amúgy, honnét kaptátok el, mert ez egy (többek között) nemi úton terjedő betegség, tehát még az is lehetséges, hogy van olyan partnere a fiúdnak, akiről nem tudsz. Ezesetben pedig őt is kezelni kell, mert hiába kezelitek ki Magatokat, ha közben mástól visszafertőződtök.

Az egész, egymással kontaktusban lévő bagázst egyszerre kell kezelni.

2013. júl. 7. 14:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Együtt menjetek orvoshoz, szülők nélkül.

Amúgy meg mindig olyan történik, ami korábban még nem volt. Itt az aktualitás, hogy megtanuljatok "ilyenekről beszélni a szülőkkel".

2013. júl. 7. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Orvos!
2013. júl. 29. 16:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden rendben van veletek?
2013. aug. 2. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!