Pánikbeteg vagyok, attól rettegek, hogy megáll a szívem. Aki szintén ebben szenved, hogy vészeli át?
Ilyenkor este a legrosszabb:( Pedig az eszemmel tudom,hogy nincs baja a szívemnek,mert minden vizsgálaton voltam, de folyton azt érzem,hogy mindjárt leáll a szívem. Hogy vészeljem át nyugtatón kívül ezeket az időszakokat?:(
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a válaszokat!! Most reggel persze nem érzek semmi rosszat...
A második válaszadótól kérdezem,hogy mióta vagy pánikbeteg? Mert írtad,hogy a pánikbetegséged elején érezted Te is ezt!
Igen sajnos a sportban is az a baj,hogy ha elkezd felmenni a pulzusom a mozgástól,rettegek,hogy megáll. Meg olyan is van sokszor,hogy csak úgy ok nélkül, akár munka vagy olvasás közben,nem helyzetfüggő,de hirtelen megijedek és lezsibbad mindenem,és nem értem az okát...
Ilyen volt veled már?:S
Jó Neked, hogy tudod magadban ezt tudatosítani! Én is próbálom, de nem könnyű sajnos! Szedsz valamit egyébként?
24 éves vagyok,Te? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!