2012.12hó 31én azaz szilveszterkor betegedtem meg legelösször. Azt hallottam hogy akinek mnincs még meg 1 éve a menszesze az nem használhat tampont. Ez igaz. Vagy már most is használhatok? (14 vagyok)?
Figyelt kérdés
#menstruáció #tampon stb xd
2013. máj. 27. 21:24
1/5 anonim válasza:
Nr. 1: Nem értem, hogy a betegségednek mi köze van a menzeszedhez.
Nr. 2:Ha kijelented, hogy igaz az állításod, mit keresel itt?
Nr. 3:Használhatsz.
Nr. 4:Igen, az írásodból egy tizennégy éves kislány vagy.
2/5 anonim válasza:
Nem beteg lettél, hanem megjött. Ha nem jött volna meg, az lenne betegség. Szerintem ha már bátor vagy kipróbálni a tampont, akkor használhatsz. És ha eléggé vérzel is már. Ha még alig vérzel, akkor lehet nehéz lesz feltenni és megijedsz. Nincs ilyen éves szabály egyébként, sose hallottam ilyet.
3/5 anonim válasza:
Ob comfort minit vegyél elsőre szerintem.
4/5 anonim válasza:
Szerintem még 14 évesen nagyon kislány vagy a tamponhoz, én nem ajánlom. Később is könnyebben kapsz tőle fertőzést. Nem mindig az a legegészségesebb, amit a divat diktál.
5/5 anonim válasza:
Teljesen igaza van az előző válaszolónak! Viszont a menstruáció nem betegség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!