12 évesen használhatok tampont?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,és nemsokára osztálykirándulás lesz,meg nyáron megyünk nyaralni,és ha pont akkor jön meg,akkor a betét nem jó. Már szeretnék használni,de anyukám nem engedi. Hogy vehetem rá? Ma is átáztam betéttel :(.
Szerintetek?
2013. ápr. 9. 20:18
1/10 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy szeretnéd. de előtte mindenképp próbáld ki. az elsőre nem fog sikerülni (valószínűleg), de többszöri használat után már biztosabb lehetsz benne.
nem lesz semmi bajod tőle :)
2/10 A kérdező kommentje:
Igen,de anyukám azt sem engedi,hogy megpróbáljam :(
2013. ápr. 9. 20:23
3/10 anonim válasza:
A betétet is rendszeresen cserélni kell, passzos bugyit felvenni és kitapasztalni, hogy neked melyik a jó akkor nem ázol át benne. Ez a tamponnal is ugyanígy van.
4/10 A kérdező kommentje:
már megvan 2 éve..kitapasztaltam
2013. ápr. 9. 20:26
5/10 anonim válasza:
vegyél egy kiscsomagolású mini tampont ha már megvetted akkor nem tudsz mit csinálni, próbálj érvelni hogy ez kényelmesebb nem ázol át stb.
6/10 A kérdező kommentje:
nincs zsebpénzem,anyukám nem ad..
2013. ápr. 9. 20:41
7/10 anonim válasza:
Biztos megvan az oka anyukádnak amiért nem engedi. Ma már nagy divat, de súlyos betegséget is okozhat. Tapasztalatból írom.
8/10 anonim válasza:
Csak amíg nagyon muszáj addig használd, pl. strandolásnál.
9/10 anonim válasza:
Mekkora betétet használsz?Próbálj ki nagyobbat,esetleg éjszakait.Szerintem azért nem engedi,mert az internet tele van a tampon káros hatásaival,én sem tudom,hogy mennyire igazak,ezért betétezek inkább. 17/L
10/10 anonim válasza:
1. vagyok.
én 13 voltam az elsőnél. egy éve használok. megmondtam anyumnak, hogy utálom a betét, állandóan elmozdul, furcsán érzem magat benne, nem vagyok szabad, nem tudok úgy mozogni, mint rendesen.
nagyon makacs voltam és nem adtam fel. nem szabad veszekedni, hisztizni. szép, finom kell beadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!