Felfázás?! (lent)
párhete felfáztam. legalábbis azt hiszem. kb 2 napig tartott ,hogy 5percenként pisilni jártam.(csípő érzéssel)
most megint "jelentkezett" . kiegészülve azzal,hogy nagyon pici vérzés kíséri.de épp csak annyi ,hogy egy kis halvány színt ad a vizeletnek. amúgy nincs vérzés ,csak vizeletkor.
most akkor ez mi? felfázás? elkéne mennem nőgyógyászhoz?
köszönöm a hihetetlen gyors választ!! :DD
nagyon megnyugtattál!
amúgy én nem voltam dokinál,csak telón beszéltünk (akkor még nemjelentkeztek a vérzéses problémák) írt fel antibiotikumot,"Ciprofloxacin-ratiopharm"-ot. most azt szedem. remélem használ!:))
Igen, ahogyan az első írta, ezzel először háziorvoshoz, aztán urológiára kell menni.
Nem kell aggódni, csak vizeletvizsgálatot fognak végezni.
Elmúlhat magától is, de ilyenkor csak lecsökken a kórokozók száma, maga a fertőzés nem tűnik el a szervezetből és néhány hét múlva, amikor felszaporodnak a kórokozók, akkor ismét visszatér a probléma.
Ha célzott antibiotikumos kezelést kapsz, akkor jó eséllyel többet nem jön elő a betegség.
Nem, ez nem klasszikus felfázás. Ilyen tüneteket a coli bacilus tud okozni, ami a bélrendszerben található, de bizonyos esetekben feljuthat a húgyutakba, vesébe is, ahol elszaporodik és erős vizelési ingert és véres vizeletet okoz.
Ez attól van, hogy a nők anatómiai felépítése miatt a végbél közel van a hüvelyhez, húgycső nyíláshoz, ezért könnyen átjutnak a kórokozók ( pl. tanga viselés miatt, nem megfelelő higiénia stb...)
Azért kezdődik újra a probléma, mert a bacilusok még mindig ott vannak az érintett szervekben és azért tűnik úgy, hogy meggyógyultál, mert annyira alacsony a számuk, hogy nem okoznak tüneteket. Sajnos azonban addig, ameddig nincsenek teljesen kiirtva időről-időre újra elszaporodnak.
Olyan antibiotikumra van szükség, ami megöli a coli bacilust. (pl. Nolicin)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!