Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de azért válaszolnátok? Tegnap észrevettem, hogy a csiklóm melletti bőrőn, tehát pont a csiklóm mellett mindkét oldalon fehér kis dudorka van, csak az egyik nagyobb mint a másik. Nem nagy, nem is láttam mindig, csak ha jobban megnéztem, de azért lehet látni. Mielőtt észrevettem volna nem fájt. Nem tudom. hogy köze van-e hozzá, de..hogyismondjam..tehát amikor WC-re megyek a bugyis van, hogy kicsit olyan valamitől (nem pisi). Amúgy múltkor kint a kertben lefeküdtem a fűre, úgy olvastam, anyukám szólt, hogy keljek fel mert fel fogok fázni, tehát lehet, hogy felfáztam? Mi lehet az a 2 fehér dudorka? Ha nem olyan gond akkor légyszi ink valami otthoni kezelést, mert pl ha felfáztam sem dokihoz rohangáltam hanem beleültem egy kád meleg vízbe. Nem nagy baj ha nem tudjátok, csak az a lényeg, hogy ugye nem rák meg ijesmi?2013. máj. 20. 11:44
1/9 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy 14 éves vagyok.
2013. máj. 20. 11:46
2/9 anonim válasza:
Mégis csak jobb lenne ha dokihoz mennél, mert látatlanban nem lehet tudni, hogy mi az. Anyukádnak mindenképpen szólj.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem szólok neki, azt sem tudom hogy mondhatnám el meg mondom, hogy nem is fáj, sztem várok egy kicsit, hátha elmúlik.
2013. máj. 20. 12:22
4/9 A kérdező kommentje:
Asszem várok, de azért tudnátok segíteni, hogy pl hogy mondjam el anyának?
2013. máj. 20. 12:26
6/9 anonim válasza:
fiuknak a makk tövében fyordice pöttyök szoktak lenni amik tök ártalmatlanok, ilyen kis zsírbogyók. arról persze fogalmam sincs a másik nemnek is van e ilyene
7/9 A kérdező kommentje:
Nemtom, lehet, hogy ez is valami olyan, mert ilyen kis fehérek.
2013. máj. 20. 15:23
8/9 anonim válasza:
Ne izgulj, nincs semmi baj, ha semmi más tüneted nincs.
Tartsd tisztán, és annyi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!