Felfázástól barna folyás? SÜRGŐSEN írjatok!
Figyelt kérdés
Szóval pár napja jobb oldalon nagyon fáj a csípőmnél ha pl: pisilek vagy befeszítem a hasam.Felfázásra gondoltunk ezért minden este forró vízbe ücsörgök.Viszont ma egy csepp barna folyás féle jött.De a menstruációm elmúlt 10napja!! Akkor ez miért van? SEGÍTSETEK!2013. máj. 20. 18:23
1/8 anonim válasza:
Holnap menj el nőgyógyászhoz,mert antibiotikum kell,szerintem bakteriális fertőzésed van.
2/8 A kérdező kommentje:
Többet járok pisilni ....ez inkább felfázás lehet nem?
2013. máj. 20. 18:50
3/8 anonim válasza:
Igen,ez felfázás.Igyál sokat,ha van otthon,vegyél be tőzegáfonya-kapszulát és holnap menj el orvoshoz.
4/8 A kérdező kommentje:
És a felfázástól barnább egyre a folyásom?:/
2013. máj. 20. 18:56
5/8 anonim válasza:
Azért menj el nőgyógyászhoz mert megvizsgál, és ír fel megfázásra antibiotikumot!
6/8 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
A barna folyás normális lehet, ovulációról lehet szó.
7/8 A kérdező kommentje:
16eves vagyok es szerintem ez lassan atmegy verbe :O
2013. máj. 21. 14:36
8/8 anonim válasza:
Ez felfazas! Azonban semmi panik, mert en is orvoshoz rohantam, mig rajottem tobbre megyek a bio termekkel, a neve a Grapefruit cseppek Echinaceaval, 2*10csepp naponta es a kiskeszitmeny elfogyasztasa utan biztos a gyogyulas. En igaz ezzel egyidoben a diofalevel teat is ittam, ami amugy immunrendszer erosito is es amugy emiatt alakul az e-coli bakterium, mert nalam mar a barna folyasnal azt allapitottak meg. Fontos : Nem hasznos sot karosabb a forro vizben valo ucsorges, csak ront az allapoton, nekem meg tobb lett, a masik az antibiotikum pedig gombasodast okozhat, mert az immunrendeszert gyengiti es a jo ellenallasat a szervezetnek a bakteriummal egyutt kioli, aztan meg ugyis vissza tud fejlodni a bakterium ebben az esetben az e-coli. Remelem segitettem kb 2 honapja vagyok tul rajta es nalam mar semmi nyoma, azelott gyakori volt ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!