Azzal kapcsolatban szeretnék hozzátok fordulni, hogy barna folyásom van. Miért?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és nem rég mentem férjhez. Már több, mint két éve élek nemi élete. Szeretnénk babát, de az utóbbi időben rendszertelen lett a menstruációm (3nappal hamarabb,10nappal később jött meg) ezért orvoshoz fordultunk.Az ultrahangon mondták, hogy a petefészkem meg van duzzadva és sok apróbb cisztám van,erre írták fel a Regulon gyógyszert szedtem 2x21 napig.A múlt héten mentünk vissza és azt mondták, hogy minden rendben van, de már 2hónapja szex után mindig másnap(amikor a sperma kijön) halvány barnás-rózsaszínes színe van.Most pedig a menstruációm után 8 nappal jelentkezett barna folyásom. Menstruáció előtt és után 1-2 napig máskor is volt barna folyásom. Mi lehet az oka?2013. máj. 6. 08:21
1/2 anonim válasza:
ha a sok apró ciszta a PCO-t akarja takarni, akkor nehezen fog összejönni a baba. érdemes lenne felkeresni egy endokrinológust.
2/2 anonim válasza:
endokrinológus állítsa be a hormonszinteket, a nőgyógyász a tüneteket fogja csak csökkenteni, időlegesen elfedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!