Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de még is kiváncsi lennék a véleményetekre a "barnás folyással" kapcsolatban!?
Július 24.én jött meg a mensim ami 2 hetet késett!
Aztán sokat voltunk strandon stb biztos elkaphattam valamit mert mensi után csipett a pisim és fájt a nemiszervem,mintha valami gyulladás lett volna, de mire hazaértünk a nyaralásból el is múlt ,aztán volt 4-5 napig tartó barnás folyásom. agusztus 24én kellett volna megjönnie és nem jött meg helyette napra pontosan újra barnás folyás jelentkezett , nem éltem nemi életet az utolsó mensi óta szóval a terhességet kizárnám .orvoshoz nem mentem el mert tulajdonképpen nincs semmi bajom, nem csip, nem viszket , semmi probléma .
mi lehet a baj szerintetek ??? volt már valakinek ilyen?
előre is köszi :) !
Nodokihoz menjel mindenkepp, hogy kenetet vegyen. Ez nem jatek, amiert most elmult ujra elojohet, ha fertozes es mindel tovabb hagyod kezeletlen annal rosszabb lesz kesobb.
Nekem is volt hasonlo es elmulott, ra kis idore ujra elojott, aztan kiderult, hogy valami gombat kaptam el strandon es jo eros kezelest kaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!