Reni54 kérdése:
Hasfeszülés, nagyon erős barna folyás. Mitől?
Figyelt kérdés
Hétfőn múlt el a mensim. Kedden együtt voltunk a párommal.
Csütörtökön erős hasfeszülést éreztem,este a melleim is feszültek.Ami még kellemetlenebb volt,hogy a nap folyamán egyszeri alkalommal fordult elő,hogy mintha bepisiltem volna valami teljesen átáztatta a fehérneműmet.
Amikor megnéztem valami nagyon folyékony,nem habos,nem darabos és nem bűzös jellegű folyás volt.
Ennek mi lehet az oka?
Gyulladás?
2013. máj. 17. 08:26
1/2 anonim válasza:
Előfordulhat. Ha nem múlik menj el dokihoz. De lehet h vmi fertőzést szedtél össze. Felfázástól is lehet ilyen görcsök, folyások. Nekem pl erős felfázásnál ugyanezek voltak. Csak még annyi társult hozzá h fájt pisilni.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos teljes mértékben tisztában vagyok vele milyen egy felfázás és ez szerencsére nem az.
Nem fáj ha pisilek és nem is olyan tüneteket produkálok.
Úgy tűnik ez számomra megint valami új verzió.
2013. máj. 17. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!