Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Felfázás vagy...

Mit csináljak? Felfázás vagy már más van a dolgok mögött? Többi lent (16/L)

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron nyaralás közben felfáztam, (ősszel és télen sokat szenvedtem emiatt), az orvos felírt antibiotikum kúrát de nem igazán használt, max csak pár napig. Télen kaptam egy nagyon erős gyógyszert ami úgy tűnik hogy használt, és tegnap reggelig semmi problémám nem volt. Azonban hétfőn eláztam az esőben és mire hazaértem a vizes ruhában nagyon megfáztam ezáltal fel is fáztam.. Tegnap 2-3óra csalántea ivása után már jobban lettem, viszont ma reggel újra jelentkeztek a problémák. Azóta iszom a teát, és megyek is pisilni 5percenként (még fáj de már viszonylag sokat pisilek)! Volt valakinek hasonló problémája? Házi praktikák? Megelőzés?

(Azt tudni kell, hogy nagyon gyenge az immunrendszerem. Laborvizsgálaton már voltam de nem találtak semmit a pisiben)

2013. máj. 8. 08:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Cickafark teát igyál, és ülőfürdőt is készíts cickafarkból (egy lavórban, és ülj bele legalább fél órára). Nálam ez elmulasztott mindent.
2013. máj. 8. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokat igyál, ne csak akkor amikor már felfáztál, hanem különben is. Szedhetsz tőzegáfonya kapszulát, C vitamint, és figyelj arra, hogy ne fázz fel... tudom ez nehéz én is hamar felfázok, és ne ázz el a zuhogó esőben, legyen nálad belebújós esőkabát, váltózokni.
2013. máj. 8. 09:04
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi, mindenképp kipróbálom
2013. máj. 8. 09:04
 4/10 A kérdező kommentje:

mindig alaposan felöltözök mert eleve fázós típus vagyok, csak mostanában nem számítottam ilyen időjárásra.

tőzegáfonya kapszulát szedtem de nem nagyon vettem észre javulást, a C vitaminra meg ismét rákattanok

2013. máj. 8. 09:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Urológiára kéne elmenned.
2013. máj. 8. 09:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint a tőzegáfonya hatásosabb,ha tea formájában fogyasztod,mint a kapszula,már csak a folyadék bevitel miatt is.
2013. máj. 8. 09:16
 7/10 A kérdező kommentje:
hát nekem a kapszula nem igazán használt pedig 3hónapig biztos szedtem, de kipróbálom a teát is. ezeknek van vizelethajtó hatásuk ugyan úgy mint a csalánteának?
2013. máj. 8. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem. A tőzegáfonya hugyút tisztító,erőteljes antibakteriális szer.
2013. máj. 8. 09:31
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! remélem valamelyik beválik :)
2013. máj. 8. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
És valóban igyál sokat mindig.
2013. máj. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!