Mit csináljak? Felfázás vagy már más van a dolgok mögött? Többi lent (16/L)
Tavaly nyáron nyaralás közben felfáztam, (ősszel és télen sokat szenvedtem emiatt), az orvos felírt antibiotikum kúrát de nem igazán használt, max csak pár napig. Télen kaptam egy nagyon erős gyógyszert ami úgy tűnik hogy használt, és tegnap reggelig semmi problémám nem volt. Azonban hétfőn eláztam az esőben és mire hazaértem a vizes ruhában nagyon megfáztam ezáltal fel is fáztam.. Tegnap 2-3óra csalántea ivása után már jobban lettem, viszont ma reggel újra jelentkeztek a problémák. Azóta iszom a teát, és megyek is pisilni 5percenként (még fáj de már viszonylag sokat pisilek)! Volt valakinek hasonló problémája? Házi praktikák? Megelőzés?
(Azt tudni kell, hogy nagyon gyenge az immunrendszerem. Laborvizsgálaton már voltam de nem találtak semmit a pisiben)
mindig alaposan felöltözök mert eleve fázós típus vagyok, csak mostanában nem számítottam ilyen időjárásra.
tőzegáfonya kapszulát szedtem de nem nagyon vettem észre javulást, a C vitaminra meg ismét rákattanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!