Strandos helyre megyunk kirandulni osztallyal, nagy esely van ra hogy akkor fog megjonni, de nem megy majd fel a tampon. mit tegyek?
még nem menstrualok. de nagyon nagyo. nagy az esely ra, hogy akkor jon majd meg.
es ahhoz hogy be tudjak menni a vizbe, tampont kene hasznalnom.
Felek, hogy nem tudom majd feldugni.
Így meg nem tudok kiserletezni, gyakorlolni, mert meg nincs menstruaciom.
Még szuz vagyok, es nem jart ott bent...semmi. az ujjam se.
felek a fajdalomtol is.
mit tegyek?
Vigyél tampont is, betétet is.
Ha nem megy fel a tampon, akkor ne menj vízbe (szárny nélküli betét + strandkendő kombóval el lehet lenni a parton). Esélyes, hogy aznap nem egyedül fogsz küzdeni a problémával, szóval no para.
honnan veszed hogy meg fog jönni? "nagyon nagy az esélye". miből gondolod? persze a természet irónikus és sok lánynak jön meg táborban először,de nem törvényszerű hogy neked is akkor fog.
képzeld,én is szűz vagyok és felmegy a tampon. nem kell gyakorolni annyit,mint amire te gondolsz. egyszeri alkalomnál megkeresed a neked kényelmes pózt,ellazulsz,majd különböző szögekben próbálod felhelyezni és majd eldöntöd,melyiknél nem érzed hogy bent van vagy nem fáj.
viszont van egy rossz hírem. száraz hüvelybe nem próbálhatod a tampont,mert az fájhat,kisebesedhet a hüvelyed. csak akkor próbálhatod ki,ha már megjött vagy ha sok a folyásod(tényleg sok),de akkor nem tamponnal kell,mert ahogy már írtam,tampon próbálgatás csak menzesz alatt ajánlott. ha még nincs,akkor először "járhatóbbá" kell tenned a hüvelyt. szóval azt is csinálhatod,hogy egy nem használt maximum közepes vastagságú, már nem használt szövegkiemelőt (persze jól megmosott!) próbálsz felhelyezni,kb 5 centiig. ha nem jó,ne erőltesd. amíg nem menstruálsz,a folyásod nem termelődik olyan szabályosan mintha már meglenne,nem olyan állagra sem(vagyis még nem olyan,mint egy "természetes síkosító"). egyszóval nem olyan nedves a hüvelyed,mintha lenne ciklusod.
remélem érted :)
1. ok.
2. jo. koszi. :)
3. 13 vagyok. mert megvannak az elojelei...stb. mind1.
4.koszi.:) persze, ertem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!