Lehetseges, hogy annyira szuk vagyok, hogy nem megy fel?
bocsi ,hogy ebbe a kategoriaba irom, csak itt kaphatok normalis valaszokat.
Segitseg!
Egyszeruen nem megy fel a mini tampon.
Nyugodt vagyok ,elazulok, kenyelmes poziciot veszek fel, de egyszeruen 5mm nem megy tobb fel.
Es mar erzem hogy nagyon faj.
Mit tehetnek?
Surgos volna, lesz egy alkalom amikor nem vehetek betetet...
Ide való ez a kérdést! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege
Egyébként meg nem kell aggódni! :)
Én is így voltam vele először.
És én nagyon nagy hülyeséget csináltam, de bevált...
Szóval fogtam egy fültisztító pálcikát, és azzal "matattam". Feldugtam, piszkálódtam vele, persze csak óvatosan. S miután felmértem a terepet, párszori próbálkozás után felment a tampon. :)
Amúgy megvan most? Mert ha nincs, akkor lehet, hogy nem vagy elég nedves, és amiatt fáj!
Kicsit nedvesítsd be a tampon hegyét, így könnyebben fel fog csúszni! :) Sőt, ha nem megy, akkor picit az egészet benedvesítheted! Csak hogy kipróbáld, utána nem lesz szükséges.
Sok sikert! :) 14/l
Nm tudom ,egyszeruen nem negy fel ,nm szoritom ossze, megprobalom amiket tanacsoltatok.
Nm tudom hogyan magyarazzam meg ,mintha egy centis valamit beakarnal tenni egy fel centisbe ,mar az elejen erzed h nm stimmel.,lehetetlen... Maskepp nm tudom ,h mondjam .
De mar ha egy 5 mm beszuszakolok nagyon faj es eg ,igen mar megvan ,szoval nm tudom mi a gond
Kisterpesz és hajolj előre és lassan próbáld meg felhelyezni.
A hüvelynek van egy íve, amire nagyon nehéz kezdetben rátalálni. Ha nem a jó irányba nyomod a tampont, akkor persze, hogy fáj és nem megy beljebb. Próbáld meg óvatosan és arrafelé irányítva amerről a legkevesebb ellenállást érzed ill. a legkevésbé fáj.
Meg kell tanulni a tamponhasználatot, de ahhoz türelem kell :)
Voltál már sráccal? használtál már tampont? Most illetlen leszek: nyúltál már "oda" magadnak?
Ha nem, akkor javaslom, várj egy kicsit, amíg most elmúlik a menstruációd, aztán fedezd fel a tested.
Nekem először, amikor tampont szerettem volna használni, az volt a problémám, hogy még sosem voltam "odabent" semmivel és féltem. A fájdalomtól, stb( Pedig lazának éreztem magam én is, de a tudat alatti szorongás megvolt).
Aztán eldöntöttem, hogy nem lesz világégés, ha megismerem magam belülről...
Szóval, ha szűz vagy, lehet ez a helyzet nálad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!