Lehetséges, hogy nem megy fel jelentősen a hő peteéréskor?
Figyelt kérdés
Biztos volt ovum,mert olyankor mindig majd leszakad a derekam,és eddig a hőm is mindig szépen felugrott,csak most nem,de tüneteim vannak.Van így más is?!2013. márc. 13. 16:23
3/12 anonim válasza:
Én sajnos nem egészen értem ezt a görbét. A menzeszt miért nem jelölöd? (úgy értem ne csak vérzés intenzitását, hanem a konkrét menzeszt, mert így olyan, mintha 70 napos lenne a ciklusod.)
4/12 frászkarikaborsó válasza:
Lehetséges hogy csak 3-4 nap múlva megy fel a hő, az még nem baj. De ha egyáltalán nem megy fel, akkor lehet több tüsződ érett és csak az egyik repedt meg (azt érezted), ilyenkor az ott maradó olyan hormonokat termel amik akadályozzák a teherbe esést és emiatt a hő sem megy fel. Nekem volt egyszer ilyen ciklusom, pont elkaptuk ultrahangos követéssel, akkor nem is lettem terhes. De a rákövetkezőben igen :)
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! kedves utolsó gratulálok hogy sikerült :)
valójában jó is,hogy megkérdezted kedves 3-as,hogy miért nem jelölöm,az a helyzet hogy erre én sem tudom a választ,vagyis nem tudtam,hogy be kell külön jelölni,azt én sem tudtam miért egybe számolja a ciklusaimat.Tudnál ebbe esetleg segíteni?
2013. márc. 19. 13:00
6/12 anonim válasza:
Persze, főoldalon naptáraknál Normál nézet, rákattintasz az adott napra, feljön egy kis ablak, ott kiválasztod, h ciklus hozzáadása:)
7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy,köszi szépen. :) így teljesen átlátható számomra,örülök,hogy segítettél!
szerinted milyen a mostani görbém?az ovulációt behúzta 11.-ére,azóta fenn van a hőm.Hüvelyben mérem,azért ilyen magas.
2013. márc. 19. 14:36
8/12 anonim válasza:
Szerintem jól húzta be, teljesen szép görbe, fent van a hőd, ahogy annak ovu után lenni kell. Egy hét múlva ha nem esik le, tesztelj. Megy a drukk.
9/12 anonim válasza:
Ja még annyi, h a menzeszt ne a vérfolttól számitsd, hanem az első bővebb, piros vérzéstől.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszikee :) az első nap akkor automatikusan a bővebb vérzéstől számítódik? a párommal nem voltunk együtt ovukor,csak előtte 2 nappal,de remélem ez nem gond,reménykedem addigis.most a 8.dpo-n vagyok,vártam hátha lesz beágyazódási pecsét,de nem :( azért higgadt vagyok,4. próba hónapunk :)
2013. márc. 19. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!