Peteéréskor sikerűlhetet a baba?
Figyelt kérdés
21-én volt peteérésem nyák is volt pici fehér folyás hasfájdogálás,és egyűtt voltunk most 4 napra rá mensi szerű enyhe görcseim vanak sikerűlt a baba?tapasztalat másnak volt igy és babás volt?2013. febr. 25. 11:48
1/6 anonim válasza:
pé-kor voltunk együtt, baba a pocakban, de nincsenek 4 nap után tünetek, hiszen be sem ágyazódott még!!
2/6 anonim válasza:
Nekünk is peteéréskor jött össze a baba, máskor nem is nagyon tud... de sosem 100% ugye... de 4 nap után még tünetek nem igen vannak, a beágyazódás kb két hét.
3/6 A kérdező kommentje:
igen tudom terheségi tűnet még nem lehet ,csak ara gondoltam hogy igy négy nap után lehet már befurta magát ?mert nemtudom mitől görcsölget a hasam.
2013. febr. 25. 12:08
4/6 anonim válasza:
A baba CSAK peteéréskor sikerülhet, de még tényleg nagyon korai "jeleket" keresni. A megtermékenyüléstől a beágyazódásig általában 7-10 nap telik el. A beágyazódás folyamata kb 5 napig tart. Biztosat majd a kimaradt mensid utáni pozitív tesztből fogsz megtudni:-))
5/6 anonim válasza:
Igen, kétség kívül peteéréskor tud csak megfoganni a baba. Petesejt nélkül nem menne. :) De 4 nap után még nem érezhetsz tünetet, ennyi idő alatt nem ágyazódik be.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.már el is mult a has szurkálás és a mensi szerű görcsök ezek olyan hirtelen jötek.alig várom hogy teszteljek.
2013. febr. 25. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!