Február 18-án (a héten hétfőn) pozitív lett az ovu tesztem, aznap este együtt voltunk a férjemmel. Kedden és szerdán is görcsölt a hasam alja, petefészkem szurkált, fájt a derekam. Tegnap óta pedig nagyon érzékenyek a melleim. Bármi hozzáér - még a melltartó is - fáj. A mellbimbóim meg vannak duzzadva és pirosak. (Nem tapasztaltam még ilyet magamon). Illetve délután, amikor elmentem pisilni, ilyen rózsaszínes valami volt a wc-papíron, amikor megtörölköztem.
Ezek milyen tünetek? Baba vagy mensi? Bármelyik lehet? Volt valakinek hasonló tünete babánál?
Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy mikorra nem várom, mert eléggé össze-vissza vannak a ciklusaim, tulajdonképpen mostanság kellene (vagyis nem kellene) megjönnie. Mikor teszteljek, hogy biztos eredményt kapjak? Köszönöm :)
2013. febr. 24. 21:00
1/7 anonim válasza:
Rózsaszín paca, jó jel! A többi lehet a mensi előjele is! Nekem is így volt, azt hittem meg fog jönni, de végül baba lett belőle! Sok Sikert!
2013. febr. 24. 21:03
2/7 frászkarikaborsó válasza:
Azóta nem szurkált a petefészked? Beágyazódásos vérzésnek ez korai viszont lehet hogy most volt peteérésed azért volt a rózsaszínes valami.
2013. febr. 24. 21:09
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot! Én is nagyon-nagyon reménykedem! :)
Nem, azóta nem volt szurkálás. A derekam fájdogál néha, de nem vészes.
Szerintetek mikor teszteljek?
2013. febr. 24. 21:15
4/7 anonim válasza:
lehet baba, de 02.18-ai együttlétből még NINCSENEK jelek.
2013. febr. 25. 06:45
5/7 A kérdező kommentje:
Nem érdekes, ma reggel megjött :(
2013. febr. 25. 09:59
6/7 frászkarikaborsó válasza:
húúú ez így nagyon rövid luteális fázisnak :( a peteérés és a menstruáció közt legalább 10 de inkább 12 napnak el kell telni, ha rendszeresen ilyen rövid nálad ez az időszak akkor nem fogsz teherbe esni, azt ki kell vizsgáltatni (endokrinológussal, ne nőgyógyásszal)
2013. febr. 25. 11:57
7/7 anonim válasza:
Ne add fel! Nekünk és 5 hónapig kellet érte dolgozni. Minden hónapban amikor megjött, nagyon el voltam keseredve, sírtam is,hogy miért nem, de aztán láss csodát, már itt játszik a játszószőnyegen a 3 hónaposom.! Neked is fog hamarosan! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!