Mensi előtt vagyok kb. egy héttel, tegnap barna folt a bugyin, ma már semmi. Ha nem baba akkor mitől lehet ez? Hormonprobléma esetleg? Teszt nega
Beágyazódás? Az is járhat pecsételős vérzéssel.
Elég kevés az infó ahhoz, hogy erre lehessen valamit mondani.
Ha esetleg most ágyazódott be, akkor a teszt is felesleges volt..
Köszönöm a drukkot. :)
32-35 naposak a ciklusaim. Tehát kb még egy hét van. Rettenetesen fáj a mellem is. Már két éve próbálkozunk....
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna. Nekem ugyanez volt ez elmúlt két hónapban (sajna nem lett belőle baba), és egyre több helyen olvasom, hogy ez hormonprobléma lehet (alacsony prolaktin szint). Ami miatt vagy nem jön össze a baba vagy vetélés is lehet. Emiatt eléggé beparáztam és gondolkozom hogy elmennék orvoshoz, mert semmiképpen nem akarnám elveszíteni. Vagy lehet hogy csak felnagyítom? 4 hónapja próbálkozunk...
Aki okosabb az írjon, én is kíváncsi lennék...
én úgy tudom hogy a progihiány barnázása menstruációig kitart.. ha nem tart ki addig akkor az inkább beágyazódásos vérzés lehet így a vége felé.
de ha hosszabbak a ciklusaid akkor én inkább egy késői peteérésre tippelnék az esetedben, remélem voltatok együtt és akkor ha nem jön meg, 14 nap múlva tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!