Csajok! Ket het mulva megyunk kirandulni kulfoldre par gyerek meg tanar. Mot tegyek ha pont akkor jon meg pisiszunetben? Hogy oldjam meg h ne legyen feltuno es h ne vegyek eszre?
Tisztasági legyen bent, eü. betét legyen a táskában, főleg inkább az éjszakai fajtából. Sötét nadrágot és fehérneműt vigyél magaddal. Ha meg akkor jönne meg, úgyis megéreznéd azt a semmihez sem hasonlítható érzést :) Meg aztán ne úgy képzeld el az egészet, hogy egyik pillanatról a másikra elönt a vér és olyan lesz a szitu, mint egy huszadrangú horrorfilmben :) Valószínűleg eleinte nem lesz olyan intenzív, meg barnázgatsz, stb...
Pisilni meg úgyis kell mindenkinek, ha sok lány lesz, akkor pláne még gyakrabban megálltok. Akkor majd ellenőrizheted :)
No para! Jó utat :)
igen,sok lánynak táborban. én is azt hittem tavaly hogy akkor táborban fog,de végül nem. más lánynak jött meg (első) :D
végül nekem is program előtt.
kb 50% az esélye hogy pont akkor fog megjönni.
nekem is 14 évesen jött először,pedig jól fejlett lány voltam.
tegyél be betétet (de nem szárny nélkülit, mert az el fog mozogni, mivel valszeg nem egész nap fogtok ülni..)
Tampont addig, amíg nem jön meg, ne használj! Illetve egy darabig utána se, amíg nem tapasztalod ki, h melyik nap milyen erős.
Sötét nadrágokat viselj.
Ha megjön, valszeg úgyis valamennyire görcsölni fogsz, ill. érzed, h vmi nedves van odalent (ezt nem szexuálisan értettem:D).
Azzal pedig ne foglalkozz, h milyen ciki lenne... vállald mellszélességgel, h igenis te már egy igazi "nő" vagy.:) Aki emiatt beszól, vagy cikiz annak kell szégyellnie magát, nem neked, olyan dolog miatt, ami teljesen normális! :) Majd írj, h mi volt. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!