Nagyon ciki ennyi idő után nőgyógyászhoz menni?
Figyelt kérdés
Mivel nem volt nőgyógyászati problémám, így 4 éve nem voltam nőgyógyásznál (a férjemmel óvszerrel védekezünk). Lett más (nem ezzel kapcsolatos) állandó betegségem, így úgy döntöttem csak el kellene járnom kontrollra/szűrésre a saját érdekemben.
Nem ciki csak úgy elmenni "ok nélkül"? Mit mondjak az orvosnak? (Igazából örülnék, ha kenetet is venne.)Valljam be, hogy csöppet rég voltam már? Jobb késő, mint soha?
Köszönöm!
2013. máj. 21. 22:50
11/13 anonim válasza:
Hát a tüdőszűrést semmiképpen se hagyd ki, mert talán a nőgyógyászatnál is fontosabb!!
Biztos hallottad, hogy pl. Szabolcsban kötelezővé is tették a terjedő TBC veszély miatt!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. máj. 22. 20:30
13/13 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Az orvos van érted és nem te az orvosért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!