Tényleg ennyire "ciki", hogy még nem mentem el nőgyógyászhoz?
21éves vagyok, életemben 1 fiúval voltam együtt, és nem látom szükségét. De pár barátnőm undorítónak tart emiatt. Pedig normális a ciklusom, semmi fertőzésem nincs, legalábbis semmi arra utaló jel..
Ha nincs párkapcsolatom és nincs panaszom, miért kéne elmennem orvoshoz?
Jó, tudom, hogy el kellett volna mennem, amikor volt párkapcsolatom, és szexuális életem, de nem volt semmi baj, fogamzásgátlót pedig nem akartam felíratni.
Eléggé rosszul vagyok mindenféle orvostól, na meg persze sokat is csalódtam bennük, és hát nem éppen erre vágyom minden percben:S magyarul félek:D én egy sima vérvételnél is teljesen készen vagyok.. 3an kellet bejönniük velem, annyira paráztam..:/
Szia,
Ha már nem vagy szűz,évente "muszáj" elmenni vizsgálatra+rákszűrésre.
A vizsgálat abszolút nem fáj,és nagyon komoly betegségeket le vele kiszűrni,szerintem pár perc megér ennyit évente...
Én is szivesebben megyek jópár helyre mint orvoshoz,de nem olyan vészes ez,hidd el:)
Budapesten tudok ajánlani egy nagyon aranyos Doktornőt,ha itt laksz:)
Köszi a válaszokat!
Nem pesti vagyok sajnos, de azért köszönöm:) Akkor minél hamarabb elmegyek egy orvoshoz, hogy ha nincs is semmi bajom, legalább ezt tudjam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!