Ciki vagy nem ciki kérdés, de halál komolyan: hogy kell elmenni nőgyógyászhoz, mit kell hozzá mondani kinek?
Ha sztk-ba szeretnél menni (ez ingyen van, ha van TB-d), akkor fogod magad, és elmész a legközelebbi nőgyógyászatra. Mondod, hogy szeretnél bejelentkezni. Adnak időpontot te meg elmész...Ennyi.
Ha magándokihoz akarsz menni, akkor keresel egy szimpatikus orvost, felhívod és kérsz egy időpontot, és elmész. De akkor fizetni kell a vizsgálatért.
Fogod magad, besétálsz egy rendelőbe. Általában van betegfelvétel. Ott elmondod, hogy a nőgyógyászatra szeretnél menni. Elkérik a papírjaidat, majd visszaadják, és megkeresed a nőgyógyászat ajtaját. Ott leülsz és vársz, amíg sorra kerülsz. Ha bemész a dokihoz, elmondod a panaszaidat, biztos meg is fogja nézni. Gondolom szűz vagy, ezt feltétlenül mondd el neki. A többi már az ő dolga.
Szerintem vaginizmusod van.
Huh, nekem is ilyen problémám van. Azt hittem, egyedül vagyok vele. :S
Amúgy minden orvosra igaz, hogy időpontot kérsz, aztán simán odamész az időpontra (viszel TAJ-kártyát!), és elmondod a panaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!