Ciki vagy nem ciki kérdés, de halál komolyan: hogy kell elmenni nőgyógyászhoz, mit kell hozzá mondani kinek?
Figyelt kérdés
Az ki van zárva, hogy én anyukám elé álljak, és megkérjem, hogy segítsen és irányítson már el egyhez, nem, ehhez sajnos nincs elég önbizalmam, ne is próbáljatok rábeszélni, meg egyébként is kollégiumban lakom, annyit tudna tenni, hogy a kolesz közelében keres nekem. A problémám a következő, bármily elképzelhetetlen is lesz: a hüvelyembe semminemű testrész, tárgy, fogalom stb nem képes, nos, utat törni magának. Tényleg semmi, ezzel a problémával 5 éve küzdök, mióta megjött a menstruációm, mikor egy tampont akartam felrakni. Nem, a mini sem megy fel, bármilyen erős is legyen a vérzésem, egyszerűen megáll és úgy fáj, mintha egy késsel akarnék felvágni valamit odabent. Szóval ezt csak azért mondom, hogy nem fogom úgyse hasznát venni a tanácsoknak ezügyben. Szóval, a kérdés igazából az, hogy hogyan kell elmenni egy bbármilyen szakorvoshoz, jelen esetben nőgyógyászhoz? Életemben nem voltam még semmilyennél, és nem vicc. Köszi előre is a válaszokat!2012. jan. 1. 23:15
21/30 anonim válasza:
Hát maszturbálni talán nem, szó szerint, de először az orvos, majd uténa te magadnak próbálsz majd felnyúlni az orvos elött (gumi kesztyűben), hogy érezd az összezáródást és esetleg tágitó rudacskákat feltolni a kezelések folyamán egyre vastagabbakat.
22/30 anonim válasza:
Oké, de ezzel semmi probléma. Szerintem. A maszturbáció nem tartozik az orvosra, az már esetleg, hogy saját maga sem képes-e a páciens a hüvelyébe nyúlni. Ugyan szerintem ha megkérdezi, és az illető válaszol rá, hogy otthon nem ment, az is elég
23/30 anonim válasza:
18.nak
Ez nem hergelés, hanem tájékoztatás, hogy ne ott és akkor lepődjön meg, mert ha elhallgatod előle, hogy mi is történhet vele, az nem biztos, hogy jó...
fentiek ismeretében talán könnyebben tud dönteni az orvos választásról is.
24/30 anonim válasza:
Ez nem tájékoztatás, hanem a dolgok elferdítése, azaz hazugság. Nincs olyan, hogy az orvos előtt kell maszturbálni.
25/30 anonim válasza:
Olvasd el a 21 válaszát!
Magam sem írhattam volna jobban...
26/30 anonim válasza:
A 21-es válasz korrekt, és köze sincs a maszturbációhoz. Ha egy orvos azt kérné tőlem, hogy maszturbáljak a jelenlétében, minimum mennék a betegjogi képviselőhöz, de lehet, hogy fel is jelenteném. Az hogy meg kell érintened az intim testrészed, teljesen más tészta.
27/30 anonim válasza:
Szó sincs megérintésről, hanem belenyúlkálásról!!
28/30 anonim válasza:
26.
Hát a megéríntés azért mást jelent....
30/30 Bozsikrisz válasza:
Voltál azóta nőgyógyásznál a problémáddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!