Segítség! Miért érzrm azt hogy én vagyok a világ legrosszabb embere?
Figyelt kérdés
A barátnőm sokat mesélt a melegekről,és ez bennem megmaradt és próbáltam elfelejteni de nem ment, sokat bántottak férfi rokonok és megalázó szöveget mondtak nekem " te k*rva, r*banc, " és ez még az enyhébb változat...és ez nagyon mélyen érintett, kicsi koromban egyszer majdnem meg is erőszakoltak..de nem történt semmi!!!!Néha csak arra gondolok "Istenem, segítség!! Menjek már el innen" .Gyűlölöm a férfiakat! Mindegyiket! És valahogy nem tudok uralkodni magamon, a haragomon, a jókedvemen, az érzéseimen hogy ne akadjak ki mindenen. MEgbocsájtható hogy az összes undorító dolog amit halottam egy ideig bennem megmaradt, mármint én nem akartam erre gondolni, csak Próbáltam kitörölni minden ilyen undorító dolgot a fejemből, de mivel nap mint nap szembesülök vele ,elég nehéz... Nem bírom, úgy érzem mintha depis lennék. Megbocsájtható hogy ilyenekre gondoltam??? Szörnyű embernek érzem magam, Néha azt modnják nekem hogy csak gond vagyok, És inkébb "aludtam volna egy jót"-tehát inkább meg se születtem volna. nem önsajnálat, csak már nagyon elegem van!! És itt akarok hagyni mindnet, nincs tesóm, és anya volt az mindig aki támogatott,és kedves volt hozzám. Szörnyű vagyok? Úgyérzem mindenért én vagyok a hibás. Lécci értelmes válaszokat 16/L2013. máj. 15. 14:00
1/3 anonim válasza:
16 éves vagy, túl leszel rajta. sportolj, tanulj, barátkozz, kösd le magad. anyukáddal beszélgess sokat, de ha az segít, kérd meg, hogy vigyen el pszichológushoz, biztos nem vagy rossz ember.ismerj meg valakit aki értékel, ez sokat segíthet.. nem minden pasi szemét. azt utáld, akiről tudod, hogy van miért, aki bántott tényleg, ne egy sztereotípia alapján ítéld meg az embereket.
2/3 anonim válasza:
Nem veled van hiba, hanem a környezeteddel!Szerintem próbálj az előmeneteledre, saját boldogulásodra koncentrálni, pl most a tanulásra és igyekezz azokkal az emberekkel minél kevesebbszer találkozni, ill szóba állni, akiktől ilyen negatív megnyilvánulásokat tapasztalsz!Helyette keress normális barátokat, akik megfelelő erkölcsi és intelligencia szinten vannak.
Ha rosszat mond valaki neked, utasítsd el és magadban is tudatosítsd, hogy nincs igaza és nincs joga így bánni veled.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is,még fiatal vagy ehhez.Ki fogod nőni remélhetőleg..amúgy meg a leírásod alapján nem vagy rossz ember..sokkal rosszabb embereket is ismerek..Nyugi,talán tényleg felejtsd el ezt a témát egy kicsit..nehéz lesz,de próbáld meg..legyél azokkal akik elfogadnak..ha meg nem a fiúkra buksz megértelek..tényleg a fiúk többsége egy bunkó köcsög állat..én is lány vagyok.De tényleg próbálj meg inkább mással foglalkozni..van még időd eldönteni mi is vagy valójában! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!