Mivel mossam ki a puncimat?
tusfürdő,szappan, ? vagy sima víz ?:S
hallottam róla ,hogy tusfürdő rosszat tesz neki
ötlet,tipp?
Ahogy írtad: tusfürdő, vagy enyhén szappanos víz.
Csak ne vidd túlzásba. Semmi bajod sem lesz akkor tőle.
Aki -tényleg nő és nem csak itt kiváncsiskodó pasi - az mind mossa, hiszen képzeld el milyen lenne pl. menseskor mosás nélkül!
Ne öblítsd ki semmivel!
Kívülről szabad csak mosni. Sok orvos szerint kívül is csak sima tiszta vízzel mert a túl gyakori mosakodás szappannal/tusfürdővel felporítja a ph-ját. Ugyan ez a vélemény az intim mosakodókkal kapcsolatban is. Nem szabad vele túlzásba esni. Természetesen van akinél beválik de van akinek nem használ csak ront a helyzeten hiába oda találták elvileg ki..
Szerintem próbáld ki a mosakodót is és a szappant/tusfürdőt de nagyon aprón!
Belülről pedig ki ne mosd mert többet ártasz mint használsz. Aki előttem azt írta, hogy minden normális nő a menzeszkor kimossa az butaságot írt..Azzal, hogy akár sima vízzel is kiöblíted visszajuttathatod a bacikat és komoly bajod lehet tőle.Persze vannak akik kimossák és vannak akik nem elég megosztóak az emberek ezzel kapcsolatban de akkor sem egészséges..
Beszélj egy orvossal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!