Eléggé kínos ez a kérdés, de muszáj megkérdezzem mert félek. Elestem és megütöttem a puncimat és nagyon megdagadt! És nagyon fáj is! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 08:32
2/9 anonim válasza:
Szia. Ne érezd kínosnak. Menj el nőgyógyászhoz és mond el neki, hogy mi történt.
Én múltkorában csúsztam meg és a jobb mellemre sikerült esnem:(
Napokig tapogattam, vizsgálgattam nincs-e benne csomó, de a párom kedvéért elmentem a nőgyógyászomhoz, aki megnyugtatott hogy nem érez ő sem semmit.
Ez nem játék:S
3/9 anonim válasza:
Hogyan üthetted meg magad ott?
Amúgy meg nem hinném, hogy egy duzzanat akkora gond lenne. Ellenben, ha a medencecsontodra estél rá, akkor annak a törését, vagy repedését a röntgen fogja kimutatni.
4/9 anonim válasza:
Orvoshoz kell menned. Ne érzed kínosnak! Az orvos is úgy tekint a puncidra, mintha a kezed vagy a lábad lenne. Te is tekints rá úgy! :)
5/9 anonim válasza:
Szerinten egyáltalán ne izgulj, néhány nap alatt el fog múlni.
6/9 A kérdező kommentje:
De én nem bírok elmenni dokihoz..sőt még anyukámnak se merem elmondani..esetleg nem borogathatnám vagy kenegethetném valamivel?
2013. jan. 2. 09:25
7/9 anonim válasza:
Nem! A hideg vizes borogatástól felfáznál, a krém meg semmire nem jó. Vagy csak beütötted, vagy eltört valamid. Ha ez utóbbi, akkor menj el a háziorvosodhoz, ő elküld röntgenre. Ehhez rohad.ul nincs köze a nőgyógyásznak.
8/9 anonim válasza:
Estleg borotgathatod állott vizes ruhával. (Persze hogy nem hideggel, vagy jéggel!!!)
Ne izgulj el fog múlni, ugyanúgy mintha a karodat, lábadat, vagy fenekedet ütötted volna meg.
Semmi köze nincs ennek a nőgyógyászathoz!
9/9 anonim válasza:
nyalasd ki velem ! És meggyógyulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!