Mért van az hogy miután leborotváltam a puncimat össze vissza csorog a pisim?
a fanszőrzetnek többek között vizeletelvezető szerepe is volt, ezért csurog most össze-vissza
igen, másnak is ilyen :-)
Anatómiai ok. Nekem a WC-n ülve a sarkamnál gyűlik össze a pisi. Mindig fürödnöm és takarítanom kellett minden pisilés után.
A szőrnek koordinációs szerepe is van.
Menstruálni nem is mertem még csupasz puncival.
Ja, és nem csak előre, hanem oldalra és hátra is elvezetődik a csupasz bőrön.
Nem éri meg, na.:)
Ezek a válaszok most komolyak?
Én még sosem tapasztaltam ilyet,pedig mindig csupasz...
21L
9: Ezt komolyan kérded, Magadtól ne jössz rá??:D:D
Miért, szerinted egy felnőtt férfi fütyije, ha leborotválja, pont olyan, mint egy kisfiúé?:D:D Elég nagy baj lenne!:D:D
És egy felnőtt nő puncija (mérete, alakja a testéhez képest, medencecsontja, szemérembombja mérete a testéhez képest) pont akkora, mint egy kislányé? Naneeemáár!!!:D:D
Tudod, van egy 5-10 éves folyamat, amit pubertásnak neveznek, sőt, egész a harmincas évekig alakul a csontvázunk. Ennek során kiszélesedik a medencecsont, így a szeméremcsont is, megnő, kikerekedik a vénuszdomb, megnőnek, kikerekednek a szeméremajkak, megnő, megvastagszik a csikló, a belső női szervek is megnőnek, kell nekik a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!