Megjött? Ha megtörlöm a puncimat véres. (sürgős)
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 22:50
1/12 A kérdező kommentje:
Eddig még nem jött meg egyszerse.
2011. júl. 8. 22:56
3/12 A kérdező kommentje:
de most mitcsináljak 11 óra van
2011. júl. 8. 22:58
4/12 anonim válasza:
szólj anyukádnak. ő majd ad neked egészségügyi betétet. és innentől kezdve majd figyelned kell erre..
5/12 anonim válasza:
Hány éves vagy ?
Vagy szól anyukádnak, nővérednek, hogy adjanak betétet (nem szégyen). Vagy ha nincsenek elérhető közelségben, sok wc papír, vatta, zsepi stb, hogy reggel kihúzd.
Vagy ha olyan viszonyban vagy apukáddal, akkor neki is szólhatsz, max. leszaladtko az éjjel-nappaliba :D
Jártam már én is úgy, de inkább ez, mintsem átázzak.
6/12 A kérdező kommentje:
13 leszek
2011. júl. 8. 23:03
8/12 anonim válasza:
Szia!Valószínűleg menstruálsz!!!!Szólj anyukádnak,majd ő ellát információkkal!!Használj intimbetétet vagy minitampont!!Ez eltart 4-5 napig ha fáj a hasad vegyél be gyógyszert!!Ez most már minden hónapban életed része lesz!Vezesd egy naptárba mikor jött meg!!Lehet h eleinte nem jön meg minden hónapban,de ez idővel rendszeressé válik!!Azért jegyezd naptárba,hogy követni tudd a ciklusod!+persze ha esetleg nőgyógyászhoz kell menned akkor tisztába legyél a dátumokkal!!!!Remélem segítettem !!!Üdv!
10/12 anonim válasza:
Ha nem sértetted fel valamivel, vagy nem ütötted meg a puncidat, akkor menstruálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!