Ha iskolában kezet mosok, és utána még intim törlőkendővel is megtörlöm, akkor már elég higiénikus, hogy felhelyezzem a tampont?
Nekem van kézfertőtlenítő gélem, úgy szoktam csinálni, hogy az osztályba teszek egy kicsit a kezemre és eldörzsölöm, mintha szappannal kezet mosnék. Ezt nem kell lemosni, beszívódik és elvileg a baktériumok 99%-át megöli. Utána fogom a kis nesszeszert (abba van betét, tampon, gyógyszer, néhány zsepi) és kimegyek a mosdóba. Ott szappannal és melegvízzel kezet mosok, majd wc papírral (az van kitéve kéztörlőnek is), megtörlöm a kezem szárazta. Másik két kocka wc papírt fogok és úgy nyitom ki a wc ajtót stb.
Lehet, hogy ez soknak tűnik, de úgy gondolom jobb a biztosra menni. Hülye rigolya, de a wc-ről is úgy jövök ki, hogy a két kocka wc papír a kezemben van és fogom a kilincset. Utána szappanos melegvizes kézmosás, majd fertőtlenítő gél.
Sosem kaptam még el semmilyen fertőzést.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!