Suliban intim törlőkendővel törlöm meg a kezem kézmosás helyett, tampon felhelyezéséhez, az is jó?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 14:05
1/7 anonim válasza:
Én ilyenekkel nem kísérleteznék...
2/7 anonim válasza:
Inkább használj száraz kézmosót ha nincs lehetőség kezet mosni. Alkoholos alapú, szóval valószínűleg több baktériumot pusztít el mint egy sima kézmosás. Drogériákban lehet kapni pár száz forintért.
3/7 anonim válasza:
árulnak kis tubusokban kézfertőtlenítőket, a Tescoban is árulják, inkább azt használd
5/7 anonim válasza:
Ha már nem tudsz kezet mosni, inkább kézfertőtlenítőt használj.
6/7 anonim válasza:
hát...én nem használnám azt a kézfertőtlenítőt ha tampont akarsz feltenni...valahogy nekem ez úgy logikus h ha az a bacik 99,9%át megöli akkor valószínűleg nem tenne jót odalent sem...megöli a hasznos bacikat is :S legalábbis és ezért nem használnám úgy a kezemre h utána meg magamba dugom az ujjam..:S
7/7 anonim válasza:
NEM ELÉG!!! Van a patikában fertőtlenítő kéztörlő kendő, miután bementél a WC-re és már nem kell kilincset fogdosnod, gatyát lehúzni, akkor áttörlöd vele a kezed alaposan.
Ha ez nem kivitelezhető, csak applikátoros tampont használj!
Én az alkoholos kéztisztítókban nem hiszek, évekig kórházban dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!