Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon izzadok! Mit tegyek?...

Nagyon izzadok! Mit tegyek? Nem bírom már ezt.

Figyelt kérdés

Már kb 5 éve olyan szinten izzadok, hogy olyan mintha egy medencéből jöttem volna ki éppen. Főleg a hónaljam és a hátam (ha ülök akkor a térdhajlatom, combhajlatom is). Télen-nyáron pulcsiban vagyok mert tényleg nagyon durván leizzadok és nem akarom, hogy mások lássák mert undorító vagyok, de sajnos a pulcsin is átizzad a hónaljam de nem annyira feltűnő mintha póló lenne rajtam. Nagyon sokféle dezodort használtam már (fújós, kenős), hintőport, azt a solutio antisudoricát de semmi változás. Tiszta víz a ruha amit leveszek. Nem csak nyáron, tél közepén is van foltom, nem kicsi. A ruha színe nem számít, mert mindegyiken ugyanúgy látszik. Mit tegyek, hogy végre lehessek pólóban?

16/L

2013. máj. 2. 21:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, megpróbálom mégegyszer azt az izét. Nem akarok már emiatt is orvoshoz menni mert már vagy 3 féléhez járok és már lassan 1 év eltelik és egyiknek sincs eredménye.
2013. máj. 3. 17:08
 12/16 anonim válasza:
ez a solutio jó az arca és a hátra is? :')
2013. máj. 3. 23:10
 13/16 anonim válasza:

*12

Ez engem is érdekelne :DD

2013. máj. 5. 23:14
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Szia Kedves Kérdező!

2 múlva ha gondolod, rám írhatnál, s izzadhatnánk együtt, mert nekem is ilyen problémám van.

2013. máj. 5. 23:31
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
2 ÉV múlva (mikor betöltöd a 18-at)
2013. máj. 6. 21:33
 16/16 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy hormonok vagy például cukorbetegség miatt van.Amúgy én is izzadós vagyok,de én csak akkor izzadok le nagyon gyorsan ha sportolok,pedig nem vagyok kövér.
2016. júl. 10. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!