Nagyon izzadok! Mit tegyek? Nem bírom már ezt.
Már kb 5 éve olyan szinten izzadok, hogy olyan mintha egy medencéből jöttem volna ki éppen. Főleg a hónaljam és a hátam (ha ülök akkor a térdhajlatom, combhajlatom is). Télen-nyáron pulcsiban vagyok mert tényleg nagyon durván leizzadok és nem akarom, hogy mások lássák mert undorító vagyok, de sajnos a pulcsin is átizzad a hónaljam de nem annyira feltűnő mintha póló lenne rajtam. Nagyon sokféle dezodort használtam már (fújós, kenős), hintőport, azt a solutio antisudoricát de semmi változás. Tiszta víz a ruha amit leveszek. Nem csak nyáron, tél közepén is van foltom, nem kicsi. A ruha színe nem számít, mert mindegyiken ugyanúgy látszik. Mit tegyek, hogy végre lehessek pólóban?
16/L
Szia Kedves Kérdező!
2 múlva ha gondolod, rám írhatnál, s izzadhatnánk együtt, mert nekem is ilyen problémám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!