Miért izzadok ennyire? 12L
2 éven keresztül voltak hasonló gondjaim, csak nekem egy idő után már szag helyett méretes foltok voltak a pólóimon.. Sajnos ez a serdülőkor része :/ A kövérebbek sem feltétlenül izzadnak jobban. Használj Aloe Vera stiftet, megelőzi a szagokat és a foltokat is. Az ilyen fújós Rexona-k és társai nem sokat érnek, legalábbis akiket eddig kérdeztem ezt mondták (+ tapasztalat.) Hidd el, előbb-utóbb kinövöd, tudom, ez most nem vigasz, de addig is parfüm és Aloe Vera-s stift, esetleg hintőpor reggelente.
És egy jó tanács: ne borotváld a hónaljad. Nagyon gyorsan visszanő, kipattog, és tüskés is lesz. Menj el gyantáztatni, egy idő után nem fájdalmas, viszont hosszútávon szőrtelen maradsz, és nem lesz kipattogva/benőve szőr!
L/15 :)
Dehogy kell menni, sehova!
Kamaszkorban szinte mindenki így van, 1-2 év múlva már nem lesz.
ha nagyon sokat izzadnál,akkor a SOLUTIO ANTISUDORICÁT ajánlom.
ha viszont csak szag van,akkor reggel és este alaposan mosd meg,reggel fújd be magad dezodorral,de jobb a parfüm,mert az erősebb. nekem is így kell,ha megszagolom akkor érzem hogy "büdi" a hónaljam,viszont normális távolságban nem,mert be vagyok fújva.
15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!