Miert van az hogy barmilyen dezodort hasznalok megis izzadok akkor is ha nics melegem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 20:39
1/1 LeGrady válasza:
Az izzadás természetes. Kerüld azokat a dezodorokat, amik azt ígérik, hogy csökkentik az izzadást, mert ezt gyakran a pórusok eltömésével érik el.
Zavaró az izzadságban levő baktériumok elszaporosásával keletkező szag szokott lenni, ezt egyes dezorodok elnyomják, mások antibakretiális hatással csökkentik.
Ha még nem próbáltad, esetleg adj egy esélyt a dr.Organic gránátalma golyós dezodornak - én már nem használok mást.
A folyamatos izzadás ügyében orvos, vagy sportorvos adhat további tanácsot, sajnos ebben én nem vagyok kompetens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!