Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudna-e valaki beszámolni...

Tudna-e valaki beszámolni arról, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, nem ment bele a műtétbe akármilyen indok miatt, és ezt követően mi volt, vagy volt-e végkifejlet?

Figyelt kérdés
Nálam a múlt héten diagnosztizáltak 2 db 4 cm-es nyirokrendszerből kiindulót. Hónalj borotválkozás közben vettem észre 2 hónapja, de rögtön nem mentem vele sehova, mert nem fáj, nincsenek külső fizikai jelei. Most is úgy beszélek róla, mint egy vajas kenyérről. Már tudom, hogy miért alakulhatott ki. Pont az utóbbi fél év lelkileg elég rázós volt, de úgy gondolom, mindent elengedek, és ennyi elég. Vagy nem? /egyedül élő, még dolgozó nő/

2013. ápr. 25. 10:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

De megműtetted magad

Helyes volt. Aze egyetlen helyes út.

Minél hamarabb, annál "jobb"

2014. júl. 21. 10:02
 32/40 anonim ***** válasza:

Hát nem könnyű, az biztos

Sok erőt kívánok a pozitív végkifejlethez

2014. júl. 21. 10:10
 33/40 anonim ***** válasza:

De ugye vizsgálatnál az elején vettek mintát is?

Nem csak uh volt

2014. júl. 21. 10:14
 34/40 anonim ***** válasza:

Én meg azt hittenm ilyenkor sugárterápia van

Az valamivel kibírhatóbb

2014. júl. 21. 10:16
 35/40 anonim ***** válasza:
Sajnálom, amiken keresztul mész.., borzasztóan nehéz lehet mind mentálisan, mind fizikailag... De életben kell maradnod! Ez egyedül úgy lehetséges, ha kuzdesz! Akkor is, ha faj, akkor is ha az orvos bunkó. Az orvos is ember és sajnos ebben a szakmában nagy a kiégés veszélye...Nem az orvosért kell eletben maradnod, hanem magadért, a csaladodert es mibdenkiert, aki szeret! Biztos vagyok benne, hogy nagyon is értékes ember vagy, aki most fél és elfáradt... Ez teljesen érthető, de feladni nem szabad éppen most nem! Javaslom, hogy kérj segítséget pszichologustol, aki az osztályon dolgozik. Ez jar neked, értetek van, hogy segitsen tivabblendulni es legyőzni onmagad.
2014. júl. 21. 12:55
 36/40 A kérdező kommentje:
Őrlődök! Nem tudom mit tegyek, de nem akarok több kemoterápiát. A onk.pszichiáter azt írta diagnózisként, hogy "alkalmazkodási zavar". Őt sem érdekelte a lelki állapotom és a mellékhatások. A diagnózist megmutattam néhány ismerősömnek, hogy ők is így látják-e, de mindenki azt mondta, hogy másnak is alkalmazkodási zavara lenne, ha tudná mit nyomnak bele. Ez egy egészséges önvédelmi reakció egy olyan embernél, aki egész életében próbált úgy élni, hogy testének, lelkének, szellemének minőségi táplálékot igyekezett biztosítani. Szeretném már ha megműtenének, de a protokollt, amit előírnak, nem lehet megkerülni. Pedig azon vagyok, hogy ez a rémálom véget érjen.
2014. júl. 29. 18:13
 37/40 anonim ***** válasza:
Ugye nem volt áttét?
2014. aug. 3. 23:42
 38/40 anonim ***** válasza:
Van alternatív megoldás?
2014. aug. 3. 23:43
 39/40 anonim ***** válasza:
53%
Mennyit lehet (engednek) "kihagyni" két ilyen kezelés között ?
2014. aug. 3. 23:45
 40/40 anonim ***** válasza:
Szia! Most olvastam a problémád. Csak érdeklődnék hogy vagy, mi van Veled?
2015. aug. 29. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!