Tudna-e valaki beszámolni arról, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, nem ment bele a műtétbe akármilyen indok miatt, és ezt követően mi volt, vagy volt-e végkifejlet?
Figyelt kérdés
Nálam a múlt héten diagnosztizáltak 2 db 4 cm-es nyirokrendszerből kiindulót. Hónalj borotválkozás közben vettem észre 2 hónapja, de rögtön nem mentem vele sehova, mert nem fáj, nincsenek külső fizikai jelei. Most is úgy beszélek róla, mint egy vajas kenyérről. Már tudom, hogy miért alakulhatott ki. Pont az utóbbi fél év lelkileg elég rázós volt, de úgy gondolom, mindent elengedek, és ennyi elég. Vagy nem? /egyedül élő, még dolgozó nő/2013. ápr. 25. 10:55
21/40 anonim válasza:
A terepet nem térképezheted fel, mivel nincsen meg hozzá a tudásod. Pár órás internetes böngészés tudod remélem, hogy közelében sem ér az orvos által felhalmozott (11 év alapképzés és az utána lévő tapasztalat) ismeretnek. Mindig megdöbbenek ezen, és ebből a szempontból az internetet nagyon károsnak a te esetedben életet veszélyeztetőnek tartom. Egy onkológus, hosszú évekig rákos betegekkel foglalkozó orvos hidd el, hogy mindent tud a terápiákról, beleértve az alternatív kezeléseket is.
22/40 A kérdező kommentje:
2013. máj. 1. 14:23
23/40 lomba válasza:
en is lattam ezeket a videokat. erdekesek az elgondolasaid. ezek valoban segithetnek, de nem olyan elorehaladott allapotban, mint a tied, aminel szerintem mar a holnapi mutetnis keso lenne.... ezt csak azert irom, mert egyik szobatarsamnak 4 cm es daganatot csak azutan tudtak muteni, h kapott 6 kemot, amivel 15 mm esre zsugoritottak. ezutan mutottek es ezutan ismet kapott 6 kemot, sugarat, hormont.... szerintem ezek az altenativ megoldasok mukodhetnek, amennyiben az elejen jarsz a betegsegnek, nem tamadja meg a szervezeted. ha 8-10 mm es csomod lenne, vagy nekem is az lenne, akko azt mondanam, h hajra, csinaljuk, 3-4 honapot raszannek es ha nem nőne, vagy zsugorodna, akkor oke. de vedd eszre, h a te eseted màs, surgos orvosi segitseg nelkul 1 even belul meghalsz. a tapasztalataim alapjan, kisebb daganattal rendelkezok sem huztak tovabb 16-18 honapnal.......persze orvosi kezeles nelkul... legalabb annyit tegyel meg, h kimuttetedmagadbol a csomokat........ nekem a dokim azt mondta, h ezt a mellrakot gyonyoruen tudjak kezelni. ekkor rakerdeztem, h akkor megis miert halnak meg bele ennyien. azt mondta, akinek nagy a csomoja, attetei vsnnak. elhanyagolt, kesoi allapotban megy es nem fogadja el a kezelest.... akkor is hittem neki, de mostmar tenyleg tudom, h valoban vannak ilyen elvakult, "buta,"emberek, akik mindenben biznak, csak a jol kepzett orvosokban nem..nagyon sajnalom, h igy gondolkodsz, pedig biztos okos, ertelmes no lehetsz. kár erted, de biztos vagyok benne, h jövőre sajnos mar nem fogunk levelezni....
24/40 anonim válasza:
Nem tudom. Ha én rákos beteg lennék inkább kétségbe esnék a fenti videóktól, nem a reményt látnám, és nem az lenne a konklúzióm, hogy ebben is van valami, abban is van valami.
Tudom, hogy a hivatalos orvoslás, bár a valódi gyógyulás ígéretét hordozza, és ez sokaknak tényleg bejön, de azért amit egész biztosan tartogat, az "vér, verejték és könnyek". Mert a gyógymódok komoly kockázatokkal és mellékhatásokkal járnak, mert nem könnyűek.
Ezzel szemben szép ígéret a "természetes", fájdalommentes, állítólag magas százalékban bevált módszerek.
De amikor a derék doktor a videóban olyanokat mond, amire az ember még középiskolás kémia és biológiatudással is csak a fejét fogja.
29/40 anonim válasza:
Azért tartsd szem előtt, hogy nálad nem
cisza
30/40 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm az érdeklődésedet! Még élek! Túl vagyok a műtét előtti 4-dik kemoterápián. Hatot írtak elő a pirosból három hetente. Olyan beteg lettem a 3-dik és 4-dik után, hogy úgy döntöttem nem veszem fel a maradékot. Legalább min. 20 melléktünet alakult ki, ezek közül néhányról nem is olvastam, hogy valakinél kialakulhatott. Az orvosoknak mikor panaszkodom, nincs idejük rám, mert rengeteg a beteg. Úgy érzem nem veszik emberszámba a betegeket, hanem mint egy futószalagon eléjük kerülő alkatrészt, végeznek rajta egy mozdulatot és jöhet a következő. Lelketlennek érzem az egészet, és olyan mélyre kerültem lelkileg, amilyenre még eddig soha. Nem mentem el a múlt héten az 5-dik kemora, du.2-kor már rám is telefonáltak. Hétfőn megyek be a klinikára és elmondom, hogy nem tudom ebben a lelki állapotban folytatni. Borzasztó tehetetlen vagyok! Nem szeretném ecsetelni a mellékhatásokat, mert nem szeretném, ha megijednének azok, akik terápia előtt állnak. Az én szervezetem annyira küzd a terápia ellen, hogy nem győzök egész nap odafigyelni arra, hogy melyik mellékhatásra mit szúrjak be, mit vegyek be, mit borogassak, mit fáslizzak, mivel öblögessek, mivel kenjem be!? Idegörlő! Itt tartok!
2014. júl. 20. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!