Hogy tudom megkérni a nőgyógyászt, hogy vágja át a szűzhártyámat?
Szerintem is simán találkozhatsz olyannal, aki meg fogja látni Benned az értékeket a szépséghiba ellenére is. Ehhez azonban jó, ha nem mutatod a gátlásaidat, hanem lazán, természetesen, akár humorral kezeled a szépséghibádat! Nem jó, ha az jön le Rólad, hogy legszívesebben elbújnál miatta a föld alá, mert akkor másoknak is az jön le, hogy hú, ez tényleg gáz. De ha Te úgy állsz hozzá, hogy "hát ez van, na és, attól még ugyanolyan ember vagyok" akkor másokból is azt a reakciót válthatod ki, hogy jé, tényleg, nem is olyan nagy dolog.
Arra gondoltam még, mi lenne, ha megkérdeznél egy kozmetikust, hátha - sőt szerintem biztos! - lehet sminkkel optikailag közelíteni a két szem méretét! Vannak speciális sminkek szemüveghez, attól függően, hogy közel- vagy távollátó szemüveget viselsz, és biztos tud valamit kezdeni a méretkülönbséggel is egy szakember! Egy próbát megér, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!