Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tudom megkérni a nőgyógyá...

Hogy tudom megkérni a nőgyógyászt, hogy vágja át a szűzhártyámat?

Figyelt kérdés
Hogy megy egy ilyen "műtét" nagyon fájdalmas?Vagy érzéstelenítenek?
2009. szept. 23. 23:11
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondta senki, h ogy vonzó, de nem hiszem, hogy akadálya lehet egy kapcsolatnak. Nézz körül, mozgássérült, vak, stb. emberek is találnak (sokszor egészséges) társat maguknak. Csak ezt az "úgysem fog menni" hozzáállást vátoztasd meg, mert ez tényleg akadály lehet.
2009. szept. 28. 10:41
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is simán találkozhatsz olyannal, aki meg fogja látni Benned az értékeket a szépséghiba ellenére is. Ehhez azonban jó, ha nem mutatod a gátlásaidat, hanem lazán, természetesen, akár humorral kezeled a szépséghibádat! Nem jó, ha az jön le Rólad, hogy legszívesebben elbújnál miatta a föld alá, mert akkor másoknak is az jön le, hogy hú, ez tényleg gáz. De ha Te úgy állsz hozzá, hogy "hát ez van, na és, attól még ugyanolyan ember vagyok" akkor másokból is azt a reakciót válthatod ki, hogy jé, tényleg, nem is olyan nagy dolog.

Arra gondoltam még, mi lenne, ha megkérdeznél egy kozmetikust, hátha - sőt szerintem biztos! - lehet sminkkel optikailag közelíteni a két szem méretét! Vannak speciális sminkek szemüveghez, attól függően, hogy közel- vagy távollátó szemüveget viselsz, és biztos tud valamit kezdeni a méretkülönbséggel is egy szakember! Egy próbát megér, nem? :)

2009. szept. 28. 13:22
 43/44 anonim ***** válasza:
Megértem a gátlásaidat, és hogy ez Téged zavar... És tudom, hogy nehezen hiszed amikor azt mondjuk, hogy lesz majd olyan férfi az életedben, - valószínűleg nem is egy:) - akit ez cseppet sem fog zaavrni, szeret és elfogad majd úgy, ahogy vagy. Igen, a külső számít, nem fogom azt mondani, hogy nem. Nekem is vannak gátlásaim. De tisztában vagyok vele, mennyit számít, hogy az emberből mi árad belülről, milyen a személyisége és hogy érzi magát a bőrében. Nem azért nem volt még senkid, amiket leírtál, hanem mert Te nem békéltél még meg így magaddal, és ezért nem is igazán tudod megmutatni másoknak, milyen vagy igazán. A gátlások sajnos burokba zárják az embert, és ez kívülről épp úgy gát másoknak, mint önmagadnak. Tudom, hogy ez nem olyan dolog, amire azt lehet mondani, változtass rajta most rögtön... Majd idővel kialakul, mindenesetre, kezdetnek megpróbálhatnál szándékosan egy kicsit pozitívabban gondolkodni. Ha a közérzeted megváltozik, nagyon sok pozitívumot hoz majd magával. Drukkolok Neked! Nem azért, hogy legyen valakid - tudom, hogy majd ha eljön az ideje lesz:) - hanem hogy megbékélj magaddal, és kiegyensúlyozott életet élj. Ez az alapja mindennek.
2009. szept. 29. 15:35
 44/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Tudom hogy ez a gátja,csak olyan nehéz magammal megbékélni,amikor gyűlölök a tükörbe nézni ez miatt!És én a sminket jó ötletnek tartom,de megoldásnak nem,mert az csak egy "tüneti kezelés" lenne,a való okot nem oldaná meg,mert olyan mint egy álarc,amit ha lemosok magamról,ugyanolyan sz.arul érzem magamat.
2009. szept. 29. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!