Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tudom megkérni a nőgyógyá...

Hogy tudom megkérni a nőgyógyászt, hogy vágja át a szűzhártyámat?

Figyelt kérdés
Hogy megy egy ilyen "műtét" nagyon fájdalmas?Vagy érzéstelenítenek?
2009. szept. 23. 23:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gondod? Mit zavar az Téged ott?
2009. szept. 23. 23:39
 12/44 A kérdező kommentje:
hát például tampont nem tudok hasznélni,csak minit,amivel azért valljuk be,nem akarom az egész életemet leélni
2009. szept. 23. 23:39
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

és mi a szépséghibád?

lehet, h lehet rajta javítani :)

2009. szept. 23. 23:44
 14/44 anonim ***** válasza:
92%

Az nem a hártyád miatt van, hanem mert szűk a hüvelyed. A tamponhasználat egyébként már simán elintézhette a hártyádat. KOnkrétan nekem se vérzett első alkalommal, nem volt ilyen értelemben nyoma. Több éve van megszakításokkal szexuális életem, de én is csak mini tampont tudok használni, van, hogy azt sem (!), és ha kihagyás után újra pasival vagyok, hát velem is óvatosan kell bánni, mert hiába vagyok felizgulva, nem megy be olyan könnyen.

De miért látod ennyire esélytelennek a társkeresést? Megkérdezhetem, mi az a "szépséghiba"?

2009. szept. 23. 23:44
 15/44 anonim ***** válasza:
80%

te figyi már, én szüzen használtam kék tampont. énis minivel kezdtem, de idővel áttértem a kékre, sima ügy volt. teis nyugodtan áttérhetsz már a kékre ha 20 éves vagy ésmég mindig a minit használod. idővel majd a narancssárgára is.

vagy egyszerűen tedd fel a mutatóujjad, ha az befér akkor még ay sárga tampon is befér, ugyanis az sokkal rövidebb mint az újjad.

2009. szept. 23. 23:46
 16/44 A kérdező kommentje:

Nem,nem lehet rajta segíteni sajnos.És annyira szégyellem,hogy senkinek nem beszéltem még róla...Egyébként pontosan egy hónap múlva leszek 20 éves...

Szerintem a fiúknál egy idő után (értem ez alatt,hogy ez bizonyos kor felett) már kicsit ciki,ha egy lány szűz...ez persze feltételezi azt,hogy nagyon optimista vagyok a jövőmet illetően.

2009. szept. 23. 23:49
 17/44 anonim ***** válasza:
93%

Ne butáskodj már.. 22 vagyok és szűz. Mégse szaladok a nőgyógyászhoz.

Még ha "ciki" is lenne, nem az lenne benne gáz, hogy ott az a ahártya, hanem a tapasztalatlanság. De akinek ez "ciki", hát annál nem is akarok bevágódni...:)

2009. szept. 23. 23:53
 18/44 anonim válasza:
94%

Nem tudom, mi a szépséghibád, de nem is akarlak erről faggatni. (Bár kétségtelen, könnyebb lenne úgy tanácsot adni.) Szerintem ne a szűzhűrtyád átvágatásával próbáld megoldani a helyzetet! Az csak "tüneti kezelés", igazából a problémát a gyökerénél kell megfogni. Nem láttalak még, szóval nem tudok róla nyilatkozni, de szerintem nem vagy te olyan ronda, mint amilyennek gondolod magad! Nem egy olyan embert ismerek, akinek az életében húszon túl jött el az első pasi, és ma csodálatos, boldog életet él.

Szerintem - és ezt tényleg jóindulatból mondom - érdemes lenne felkeresned egy pszichológust! Ő segíthet abban, hogy elfogadd magad, és hogy ne legyen bűntudatod, amiért van ez a szépséghibád.

2009. szept. 23. 23:54
 19/44 A kérdező kommentje:
Jó,lehet igazad van,csak én reagálom túl,mert mostanában azt látom,hogy mindenki "elkel" körülöttem,és nagyon nehezen viselem a magányt.Nade ez nem pszichológiai topic!
2009. szept. 23. 23:55
 20/44 anonim ***** válasza:
91%

Színes tamponok??Mi a neve ennek a márkának? Lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen, de az o.b. tök egyforma dobozban van, nem?

Mi a szépséghibád?Itt elmondhatod, úgysem ismer fel seki.És ha mondjuk beszélnél róla, pl.pszihológussal, vagy egyéb?Lehet, hogy csak te látod tragikusnak, mert ugye mindenki a saját bajaát látja a legszörnyűbbnek..

Amúgy mondd el ezt a tamponos dolgot az orvososdnk, hátha ő meg tudja magyarázni, hogy ez miért van:Egyéltalán voltál már nőgyógyásznál? Ott egy kacsa nevű eszközt tesznek fel, ami kitágít annyira, hogy az orvos nyugodtan meg tudjon vizsgálni, szüzeknél ez nem menne fel azt hiszem..

2009. szept. 23. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!