Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tudom megkérni a nőgyógyá...

Hogy tudom megkérni a nőgyógyászt, hogy vágja át a szűzhártyámat?

Figyelt kérdés
Hogy megy egy ilyen "műtét" nagyon fájdalmas?Vagy érzéstelenítenek?
2009. szept. 23. 23:11
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

De mégis mi az? Ha máshol nem is, itt aztán nyugodtan elmondhatod! Akármi is az, biztos nem vagy vele egyedül, és valami megoldás csak van! :)

Az én ismeretségi körömben egyáltalán nem olyan hű de nagy csoda 20 évesen szűznek lenni. Nem kezdi mindenki 13 évesen! Most volt a tízéves osztálytalálkozóm, volt, aki még mindig szűzen érkezett. Na bumm, és életben volt ! :) A tapasztalat úgyis megjön a kapcsolatban egy idő után, emiatt sem kell aggódnod, és a párod sem fog, majd rávezet, vagy rájöttök együtt dolgokra! :) Csak adj esélyt magadnak az ismerkedésre!

2009. szept. 23. 23:58
 22/44 A kérdező kommentje:

Voltam,sőt kineziológusnál is,ami segített egy darabig,de aztán már nem használt semmi...

Amúgy a "színes tampon" ob

2009. szept. 24. 00:00
 23/44 anonim ***** válasza:
90%

"Na bumm, és életben volt ! :) " -- :)))

Egyébként nálam is hasonló a helyzet, huszonéves ismeretségi körömben jópáran szüzek még...

2009. szept. 24. 00:00
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a gond? És ha valaki már majdnem hatvan éves és még mindig csak a pettingig jutott el? A közelben lakik egy idősebb pár. Régóta szeretik egymást, mozgássérültek, a párja nem képes, balesetben nála megszakadt a gerincvelő. És mégis megvannak, boldogok. Nem azon a fizikai semmiségen múlik.
2009. szept. 24. 00:02
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
jaj nem ciki,hogy 20 évesen szűz vagy még!csak találni fogsz magadnak társat!!:) nyugi nem csak te vagy 1dül szépséghibával,nekem is van szépséghibám és mégis van párom.:)
2009. szept. 24. 00:06
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg, mi az a szépséghiba?

Könnyebben tudnánk segíteni!

2009. szept. 24. 00:26
 27/44 anonim ***** válasza:
93%

Fogj egy műfarkat és dugd fel.

De lehet, hogy már rég nincs is. Én rég nem vagyok szűz, de így is mini tampont használok, és szerintem mikor megtelik, az is megnő akkorára, hogy kifelé elintézzen. Különben miért nem tudsz normált használni? Nem fér be? Azt úgysem hiszem el, mert sokkal kisebb, mint egy használt és megtelt mini tampon. Kifelé meg úgy is kijön, ha kihúzod...

Egyébként a lelki bajodon a szűzhártyád orvossal való eltávolítása a világon semmit sem fog segíteni. Ha szerinted ciki egy bizonyos kor után a szüzesség, azon a tépelődéseden sem fog segíteni, mert ha az orvos eltünteti, attól te még szűz leszel.

2009. szept. 24. 00:30
 28/44 anonim ***** válasza:
17%

Nem értem.

Miért ne szabadulhatnál meg a szűzhártyádtól?

Nekem borzasztóan fájt az első, és akkora vérfolt lett a lepedőn, hogy öröm volt nézni. Boldog lettem volna, ha nem rontja el az élményt a fájdalom, meg a félelem előtte. Tudtam ugyanis, hogy mire számíthatok, mert előtte próbáltam az ujjammal feszegetni, de marhára fájt.

Elmentem volna nőgyógyászhoz, ha lett volna bátorságom.

Így inkább berúgtam, és kezdeményeztem az aktust az akkori barátomnál, csak hogy végre túl legyek rajta.

Szerettem, és nagyon jó volt vele a petting előtte, meg a szex is utána, de azt az éjszakát szívesen kihagytam volna az életemből.

Egész egyszerűen kérdezd meg az orvost, hogy van-e rá mód. Olvastam, hogy szoktak ilyet csinálni.

A szüzesség őrizgetését és ajándékozgatását pedig marhaságnak tartom. Nem azért fekszem le valakivel, hogy megjutalmazzam, hanem azért, hogy kölcsönösen örömet szerezzünk egymásnak.

2009. szept. 24. 02:29
 29/44 anonim ***** válasza:
88%
De ő meg van győződve arról, hogy nem fog dugni, csak úgy nem kell neki. Nem arról van szó, hogy hagyományos módon nem menne, vagy fél, hogy fájni fog a szex.
2009. szept. 24. 02:53
 30/44 anonim ***** válasza:
77%
Itt azért van aki nem érti, hogy a fájdalom független a szűzhártya szakadástól. A fájdalom azért van, mert még nem volt a puncijában ekkora "dolog". Elég sokan vannak, akiknek még a 2.-3. alkalom is fáj, pedig már nincs szűzhártya. Tampon felhelyezéshez a szűzhártyának semmi köze.
2009. szept. 24. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!