Hogy tudom megkérni a nőgyógyászt, hogy vágja át a szűzhártyámat?
Ja, igen, írogattam én is kommentet korábban, és csak most esik le, nekem is, amit az utolsó válaszoló ír:)
Szóval, én is 19 évesen veszítettem el azt a bizonyost :) az előtt még csak meg sem csókolt senki, sőt a kezemet sem fogta meg egy fiú sem, és még csak nőként sem nézett rám senki.Ezért nem is gondoltam, hogy szép vagyok, vagy, hogy valaki egyszer fog majd rám úúgy nézni :) de megtörént, és én lepődtem meg legjobban, hogy:héhéhé..mit akar ez...
És kidrült, hogy tetszem neki..és olyan furcsa érzés volt csókolózni, meg inkább menekültem volna :D..ma már csak vicces dolgoknak tűnnek ezek a régi emlékek.
"2 éves vagyok, és itt van a párom, már több mint egy éve, és tök jól érzem magam, és nem érzem azt, hogy én szegényebb lennék azáltal, hogy nem kezdtem elég korán.Nem ő az a fiú, akivel előszőr csókolóztam, vagy elvesztettem volna a szüzességemet, de nagyon büszke rám, hogy én nem voltam meg a "fél falunak" és azt hiszem ez a legfontosabb :)
Nagyon jó érzés, mert ez bizonyítja a komolyságodat, hogy neked fontos az, hogy kit TISZTELSZ meg azzal, hogy az övé leszel, és ez erről szól, mert a te tested a tiéd, és arról szól mennyire becsülöd meg magad, nagyon sok lányból hiányzik ez teljesen, nekik mindegy, csak szex legyen jelszóval!
22l :) (aki nem tudta a tamponok színeit :D
Itt sokan nem értik, hogy nem vagyunk egyformák.
Szorítkozzunk most csak a tampontémára.
Attól még, hogy egy adott válaszolónak személy szerint nem volt gondja a tamponnal szűzként, simán lehet, hogy a kérdezőnek van.
Nem minden szűzhártya egyforma. Van olyan is, ami vastag, rugalmatlan, és csak a minitampon fér át rajta, de az is csak fájdalmak árán. Én tudom, mert nekem is ilyen volt.
A kérdező arról érdeklődött, hogy milyen a beavatkozás, itt meg mindenki lebeszéli. Miért?
De légyszives mondd el, mi az!
Olyan szépséghibája nem lehet az embernek, hogy utána ne kelljen egy férfinak se! Meg tudnánk győzni róla, hogy ez nem vészes, de ehez az szükséges, hogy elmondd, mi az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!