Nagyon nagy szükségem lenne a segitségetekre! Mitöl késhet a mensim? L14
sziasztok.
tudom h tele van már ilyen kérdésekkel az oldal, de akkor is nagyon fontos lenne a segítség.
nos a helyzet a következő. 3 napja késik a mensim. 14 éves vagyok. januárban lesz két éve h rendszeresen menstruálok. általában 21-25 nap körül szokott megjönni, legutóbb viszont pontosan 28 napra jött meg. elötte voltam együtt egy fiuval, kb 5 nappal az elsö nap elött. tehát utána rendesen megvolt. azóta nem voltunk együtt. most vasárnap kellett volna megjönnie, és azóta fájdogál is néha néha a hasam, de fehérfolyáson kívül semmi. amikor együtt voltunk ezzel a fiuval, ellenőriztük többször is h minden rendben van-e, rendesen védekeztünk nem volt gond.
tehát a kérdéseim:
ugye terhes nem lehetek?
és mitöl lehet h késik?
nagyon köszönöm a válaszokat elöre is.
nem voltál beteg? antibiotikumot nem szedtél? nem szakadt ki az óvszer? előváladék nem juthatott beléd?(ujjával stb?) rendesen feltette a gumit? nem fáztál fel?
stb.
nem hiszem, hogy terhes vagy. De csin egy tesztet és biztosra mehetsz.
az is lehet az egész mögött, hogy fiatal vagy. ilyenkor normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!