Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon nagy szükségem lenne a...

Nagyon nagy szükségem lenne a segitségetekre! Mitöl késhet a mensim? L14

Figyelt kérdés

sziasztok.

tudom h tele van már ilyen kérdésekkel az oldal, de akkor is nagyon fontos lenne a segítség.

nos a helyzet a következő. 3 napja késik a mensim. 14 éves vagyok. januárban lesz két éve h rendszeresen menstruálok. általában 21-25 nap körül szokott megjönni, legutóbb viszont pontosan 28 napra jött meg. elötte voltam együtt egy fiuval, kb 5 nappal az elsö nap elött. tehát utána rendesen megvolt. azóta nem voltunk együtt. most vasárnap kellett volna megjönnie, és azóta fájdogál is néha néha a hasam, de fehérfolyáson kívül semmi. amikor együtt voltunk ezzel a fiuval, ellenőriztük többször is h minden rendben van-e, rendesen védekeztünk nem volt gond.

tehát a kérdéseim:

ugye terhes nem lehetek?

és mitöl lehet h késik?

nagyon köszönöm a válaszokat elöre is.

2009. szept. 23. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem attól késik, h mégcsak 14 vagy, és attól h elvesztetted a szüzességedet
2009. szept. 23. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:

nem voltál beteg? antibiotikumot nem szedtél? nem szakadt ki az óvszer? előváladék nem juthatott beléd?(ujjával stb?) rendesen feltette a gumit? nem fáztál fel?

stb.

nem hiszem, hogy terhes vagy. De csin egy tesztet és biztosra mehetsz.

az is lehet az egész mögött, hogy fiatal vagy. ilyenkor normális.

2009. szept. 23. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:
ügyeltünk és az óvszert rendesen használtuk szóval azzal gond nem volt, meg mint mondtam, azóta már egyszer megvolt. úgyhogy a terhesség remélhetöleg kizárva, bizom benne h igazatok van és tényleg csak a korom miatt lehet. köszönöm nagyon a válaszokat.
2009. szept. 23. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
nemvagy terhes... ha tudnád h én ilyen korban hányszor paráztam ezen... ugy h minden rendben volt. valszeg a hormondaij dolgoznak, ilyenkor még közelse álltak be. ha pl 1 hét után (még 4 nap) nem jön meg vegyél 1 terhestesztet(dm, rossman kb. 1000.-) és zárd kia terhességet. ha a tovébbi hónapokban is nagyon rendszereteln lssz, beszélj anyukáddal!
2009. szept. 23. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott késni, pl.most is, 22 éves vagyok.Nem napra pontosan jön meg, csak körülbelül, 4 nap semmi..
2009. szept. 23. 20:22
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat megnyugodtam. : )
2009. szept. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!