Androidos samsung galaxy mini-m van, de a 0. facebook.com nem indithato el rajta. Mit csináljak hogy menjek? Szükségem lenne a segitségetekre
Ha az alkalmazást akarod elindítani, tehát Facebook... érted, van egy olyan ikon...
Ahoz hogy azt eltudd indítani, kell Wifi hálózat, amire felcsatlakozol... ha meg a 0.facebook.com nem megy, akkor passz :/
Ha a 0.facebook.com nem megyrajta akkor a beállításoknál az adatforgalmadat próbáld meg visszaállítani.Amugy a telepített alkalmazás meg csak wifivel fog működni,ellentétben wifivel a 0.fb nem működik de ha a wifid be van kapcsolva nem is lesz rá szükséged mert minden menni fog a telón mint a gépeden a neten!:-)
Egy kis tájékoztató: [link] Remélem segytettem,sok sikert.
nekem sikerül meg csinálni ha t-mobilos vagy akkor
beállitások -> vez.nélküli és hálózatok -> mobilhálózatok ->hozzáférési pontok neve->meg nyomod alul a jobb gombot és csinálsz egy újat -->
név:T-Mobile Wap
APN:internet
proxy:212.051.126.002
port:8080
fel.hasz.név:wap
jelszó:Wap
szerver: nincs beállitva
mms-központ:nincs beállitva
mms-proxy:nincs beállitva
mms-port:nincs beállitva
mcc:216
mnc:30
hitelesítés típusa:nincs
hozzáférési pont típusa:internet
Ez engem is érdekelne.! :)
Megcsináltam azt amit az előttem szóló írt, de ha bemegyek GOOGLE-ba és beírom azt írja ki, hogy ez a weboldal nem elérhető..Akkor mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!