Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem múlik el a gombám?

Miért nem múlik el a gombám?

Figyelt kérdés

Kb.1-1,5 hete vettem észre magamon a gomba jeleit,viszketés,pirosság,túrós folyás.Először Betadine hüvelykúpot használtam 3 napig,nem javult semmit se,holott előtte már használt ez nekem.Majd vettem pevarylt,azt is 3 napig használtam,enyhe javulás.Végül tegnap vettem 600 mg-os Gynoxin-t,ami legutóbb szintén jó volt rá,és ez is csak kicsit segített,de ugyanúgy viszket és ég tőle.

Tudom,hogy orvos nélkül nem kellett volna gyógyszereket használnom,de ő is csak hasonlókat írt volna fel.

Most viszont nem tudom mit tegyek,jövő hétre kérek időpontot szerintem,viszont félek,hogy más se nagyon fogja elmúlasztani,vagy kiöltem teljesen a jó bacikat.

Nektek mi vált be ilyen makacs gomba ellen?Lehet Candida is?A párom kezeli magát Canestennel,és nem voltunk együtt azóta.Fogamzásgátlót sem szedek.

19/L

2013. ápr. 14. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
na ezért nem kéne kezelgetni magad...kb azt érted el, hogy a doki is látatlanban fog kezelni, mert kenettenyésztésnek sincs értelme...
2013. ápr. 14. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Az ami a makacs hülyeség ellen is...

Először is: betadine kúp mindent kiirt, beleértve a hasznos flórát is. Nagyon kevés orvos ajánlja, főleg gombára. Ha viszont javasolják, akkor nem 3 napig, hanem végi szedve! Ha szerencséd van, akkor éppen nincsen egy lappangó pajzsmirigy problémád (népbetegség), amit a jód tartalmú kúp belobbant..

Pevaryl és a canesten már nagyon sok nőnél teljesen hatástalan a rezisztencia miatt. Nálad is rezisztencia alakult ki a sok házi kezelgetés miatt és/vagy kevert a fertőzésed bacival, vagy más gombafajjal.

Az orvos végez egy tenyésztést, ami kihozza, hogy mi okozza a fertőzést és azt lehet célzottan kezelni. Hála a jó égnek vannak még receptre kapható készítmények, amit ne használ mindenki agyba-főbe, így jó eséllyel használni fog. Emellett neked és a párodnak is valószínű szájon át szedhető gyógyszer is kell.

2013. ápr. 14. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja igen, az elsőnek igaza van, hogy tenyésztést sem lehet most csinálni valószínűleg a házi kezelésed miatt... addig, amíg nem jutsz orvoshoz, ne használj semmit!
2013. ápr. 14. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:

A betadint inkább bakteriális fertőzésre írják fel, a canesten pedig sok esetben nem segít. Az elérted az öngyógyszerezéssel, hogy tönkretted magad, ráadásul 3 félét is használtál. Betadin 3 napi használta semmit nem ér, legalább egy hétig kell alkalmazni.

Kúpok mellett gyógyszert is kell legtöbbször szedni. A párod is kenegetheti magát, ha gyógyszert nem szed mellette, lehet, hogy magától a krémtől nem gyógyul meg.

2013. ápr. 14. 14:27
 5/7 JanoviczkiFerencné válasza:
Ha nem régi a problémád akkor használni fog a gyógyszer, de ha örökké visszatérő gomba van, akkor lehet kapni injekciót. Nagyon drága és izomba adják, csak hozzáértő adhatja be, de általában nagyon hatásos. Magyar találmány, sok kismama köszönheti a feltalálónak a gyermekét, mivel az állandó gomba felülfertőződik, gyulladás alakul ki és nem lehet tőle teherbe esni.
2013. ápr. 14. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Én csak azt szeretném tudni, hogy a kérdező miből gondolja, hogy gombája van?

Ugyanezeket a tüneteket ugyanis bakteriális vagy vírusos fertőzés is okozhatja, azokra pedig hiába alkalmazol gombaellenes készítményt.

"Tudom,hogy orvos nélkül nem kellett volna gyógyszereket használnom,de ő is csak hasonlókat írt volna fel. "

Ha akarod, akkor nyugtasd csak magadat ezzel, de ettől még nem lesz igazad. Ha orvoshoz mentél volna, akkor ő csinált volna rendes tenyésztést, amiből kiderül, hogy mi okozza a panaszaidat és már rég túl lennél a betegségen.

Most egy dolgot tehetsz. Bejelentkezel a nőgyógyászhoz és addig abbahagyod minden más készítmény használatát.

2013. ápr. 15. 08:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, hogy ki tudjon kezelni... utána pedig végezz hüvelyflóra-helyreállítást. gynoflor hüvelykúp + frezyderm intim segítség a legjobb.
2013. ápr. 15. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!