Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfáztam, már véreset pisiele...

Felfáztam, már véreset pisielek. Ez mikor múlik el?

Figyelt kérdés
Voltam most dokinál, beszedtem az antibiotikumot, meg ittam urogint is. De még mindig zsibog a húgyhólyagom és kb 5percenként megyek pisilni, de az is véres :( Ezek a tünetek mikor múlnak el?
2013. ápr. 9. 20:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Ha visszamész a dokihoz és kérsz másik gyógyszert, gyógyteát mert ez egyértelműen nem használt.

Addig is mehet a kamillás ülőfürdő is.

2013. ápr. 9. 20:25
 2/16 A kérdező kommentje:
Most voltam 1órája a dokinál, és az antibiotikumot is most szedtem be. Akkor már hatnia kellett volna? :-o
2013. ápr. 9. 20:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

dehogy kell 1 óra alatt hatnia...

holnap délutánra már biztos jobban leszel

2013. ápr. 9. 20:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy,annak fel kell szívódnia az emésztőrendszeredből és el is kell jutnia a hólyagig. Milyen gyógyszert kaptál?
2013. ápr. 9. 20:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Amoxicillint szedek, mert még szoptatom a kislányom. A többi antibiotikumot nem szedhetem.
2013. ápr. 9. 20:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
emellett igyál sok folyadékot, hogy a bacik mielőbb kimosódjanak a kiválasztó rendszeredből
2013. ápr. 9. 20:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál még beteg? Hogy hatna már egy óra alatt? A megfázásod sem múlik el ennyi idő után, igaz? Ez is olyan csak nem a torkodnál van.....
2013. ápr. 9. 20:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok

Bocsi, a beszedtem az antibiotikumot nekem azt jelentette, hogy beszedted amit a doki felírt. Ugye nem gondoltam hogy egy szem gyógyszer egy óra alatt meggyógyít? Türelem, pár nap és el fog múlni minden.

2013. ápr. 9. 20:32
 9/16 A kérdező kommentje:

Jó, csak nekem úgy jött le a válaszodból :)

Nem voltam még ilyen nagyon felfázva, elég rossz.

Most főztem mezei zsurló teát az vizelethajtó, remélem így most már holnap reggelre legalább a véres rész elmúlik, mert ez aggaszt a legjobban

2013. ápr. 9. 20:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván egy óra elteltével nem javul a helyzet,várni kell pár napot,míg jobban leszel.
2013. ápr. 9. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!