Felfáztam, már véreset pisielek. Ez mikor múlik el?
Figyelt kérdés
Voltam most dokinál, beszedtem az antibiotikumot, meg ittam urogint is. De még mindig zsibog a húgyhólyagom és kb 5percenként megyek pisilni, de az is véres :( Ezek a tünetek mikor múlnak el?2013. ápr. 9. 20:21
11/16 anonim válasza:
Holnap már sokkal jobb lesz a helyzet,sőt 2-3 nap múlva nem lesz semmi bajod,de ne felejtsd el,h az Amoxicillint végig be kell szedned. Igyál sokat,ha lehet tőzegáfonya teát, az nagyon jó vese,hugyút tisztító.
12/16 A kérdező kommentje:
Próbálom tartani magam, de egyenlőre csak a wcn maradok meg, mert véres pisi jön és amikor felállok rögtön pisilnem is kell :( csak a fájdalom ne lenne
2013. ápr. 9. 22:08
13/16 anonim válasza:
Ha nem lesz jobb, mire elfogy a gyógyszer, akkor menj vissza a dokihoz! Szedd a bogyókat és igyál nagyon sokat!!!
14/16 anonim válasza:
Milyen orvosnál voltál? Ugye urológusnál?
15/16 A kérdező kommentje:
Háziorvos. Egyféle gyógyszert szedhetek csak, mert szoptatok, azt pedig a háziorvos is fel tudja írni. Meg nem akartam este fél8kor menni az ügyeletre, még pont rendelt a dokim. szerencsémre.
Hajnalban még ment a véres pisilés. Most az antibiotikum mellé szedek tőzegáfonyát is, már jobb sokkal, már rendes a vizeletem csak csíp és egy kicsit görcsölök
2013. ápr. 10. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!