Mennyi idő alatt múlik el a gombám?
Figyelt kérdés
Szal az a yhlezet, h a nőgyógyászt nem tudom elérni telón sehogyse, délelőtt rendel csak, és az ofőm mrá ígyis kivan rám, h miért megyek én folyton nőgyógyászhoz.Tehát nődokitól nem tudom megkrédezni.Szal kaptam 4hónapnyi kezelést, msot kezdtem el, sumamedből irtózatos adagokat kapok. Krémmel is eknegetnem kell.Mikorra fog így elmúlni a gombám? Párom elkaphatja?
Köszönöm előre is válaszaitokat!
2010. okt. 24. 19:53
1/5 anonim válasza:
javaslom, hogy keress meg egy értelmesebb nőgyógyászt 4 hónapja kezel??? és nem mondta, hogy a párod is kéne kezelni? kenettenyésztést csinált egyáltalán? nem mellesleg a sumamed bakteriális fertőzésre való
2/5 A kérdező kommentje:
rosszul fejeztem ki magam bocsánat!4hónapos kezelést most kezd meg!és nem tudja h nem vagyok szűz(anyuci drága bejött a rnedelőbe-.-")
2010. okt. 24. 20:36
3/5 A kérdező kommentje:
Elég nyomorék egy nő az fix.Úgy kezdődött h gombám lett. Írt fel egy retek gyógyszert. Én tudtam h gombám van, és canestent használtam. Lebarmolt érte, merthogy biztos nem az a bajhom. Ez volt júniusban.Most vett kenetet nemrég-.-" és erre fel modnta h vegyek még egy canestent-.-"""+kúra
2010. okt. 24. 20:38
4/5 anonim válasza:
K*ra mindegy. Gombára eddig csak 10 napos kezelést láttam, annyi idő alatt elmúlik.
A párod természetesen elkaphatja, sőt, valószínűleg már el is kapta. Őt is kezelni kell, ha nem teszik, ahogy vége a kezelésednek, rögtön visszakapod tőle. Tudni kell, hogy pasiknál nem okoz tüneteket, tehát ha nincs panasza, akkor is fertőz.
5/5 anonim válasza:
nézd, ha nem tudja a nőgyógyászod, hogy már nem vagy szűz, akkor tán vissza kéne adnia a diplomáját.... mielőtt megeszel 4 hónapnyi antibiotikumot inkább keress fel egy értelmes nőgyógyászt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!